美容扮靚

跳至

首頁
23456...16

尾頁

大宅

回覆 kakakuma123 的帖子

我知全部營養師都係跟Kathy果套方法,所以應該都ok

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

回覆:卡卡kaka 的帖子

我未join準備join,可加我嗎

複式洋房

回覆樓主:

我已經開左wechat group!亦有朋友仔加入左group,如想加入wechat group請pm我同俾個wechat id我,希望多d人加入la:mother:

男爵府

卡卡kaka 發表於 16-8-10 23:21
我已經開左wechat group!亦有朋友仔加入左group,如想加入wechat group請pm我同俾個wechat id我,希望多d人 ...

我想加

複式洋房

Rebecca1212 發表於 16-8-11 04:36
我想加

已加

禁止訪問

回覆:kakakuma123 的帖子

男爵府

2024年龍年勳章

I want too. Thanks.

複式洋房

此人昨天加了我入group. 其中一位谷友話之前有參加其他公司的營養師, 問下其他公司方法點減啫 立即remove 及block 我。 我都join 緊家營, 見緊營養師 Krista.! 我從來無join 谷, 本來打算大家可以互相交流減肥及鼓勵 , 反而我覺得入group 有人影子監察
無言!!!

複式洋房

heyjoaz 發表於 16-8-12 10:07
此人昨天加了我入group. 其中一位谷友話之前有參加其他公司的營養師, 問下其他公司方法點減啫 立即remove ...

此人係討論區同group度講到一時一樣,開group只想大家join左家營後交流下,如果係打手就請不要入group!

大宅

卡卡kaka 發表於 16-8-12 18:53
此人係討論區同group度講到一時一樣,開group只想大家join左家營後交流下,如果係打手就請不要入group!

...
有d group係要求入group既jm先將自己有會員no既頁面影相先比入group,咁咪可以防止打手混入group 囉,你考慮下

大宅

Debbychuchu 發表於 16-8-12 19:44
有d group係要求入group既jm先將自己有會員no既頁面影相先比入group,咁咪可以防止打手混入group 囉,你考 ...

但之前D為介紹優惠,手册圖網上都有得dl,仲有冇更佳方法?太多打手…………

複式洋房

Debbychuchu 發表於 16-8-12 19:44
有d group係要求入group既jm先將自己有會員no既頁面影相先比入group,咁咪可以防止打手混入group 囉,你考 ...

明白,謝謝

大宅

bettysypoon 發表於 16-8-10 22:01
回覆 kakakuma123 的帖子

我知全部營養師都係跟Kathy果套方法,所以應該都ok
我知道Kathy係師父

複式洋房

我唔知你以什麼standard. 減肥過程一定有不, 有快有慢, 請問有什麼問題?

大宅

sanghelen 發表於 16-8-8 22:43
回覆 bigbang2015 的帖子

一起加油

大家咁話!!努力呀!,pm左你,請查看

複式洋房

heyjoaz 發表於 16-8-12 23:12
我唔知你以什麼standard. 減肥過程一定有不, 有快有慢, 請問有什麼問題?

我不想同你再有甚麼爭議落去,咁樣冇意思!你想join group咪join其他既group!!

我只想開開心心同大家交流下!

大宅

回覆 卡卡kaka 的帖子

我已PM wechat id給妳,想加入群組謝謝😁

複式洋房

babypooh26 發表於 16-8-13 16:10
回覆 卡卡kaka 的帖子

我已PM wechat id給妳,想加入群組謝謝😁

我收不到,可否再send黎

複式洋房

卡卡kaka 發表於 16-8-13 11:59
我不想同你再有甚麼爭議落去,咁樣冇意思!你想join group咪join其他既group!!

我只想開開心心同大家交流 ...

我亦不想同你爭論落去。 我最初係到見到好多jm 去家營用健康方法成功減肥, 我最後決定參加家營, 開始時很不順利,過左1.5月後, 無下磅見其他jm 話1星期平均2磅,自己好灰心。之後Krista 開左一個餐單俾我, 先慢慢有成效, 雖然我應該不能在目標期完成 我亦會多謝Krista, 因為係到學左正確飲食習慣。 如果只係分享當時自己個人感受, 或者無成日update 自己減肥情況 或問其他營養公司資料參考,就俾人當‘打手’的話, 我亦無言, 只能怪自己入錯group, 當初入group 我係想找人分享和互相鼓勵,減肥從來都不容易。 你的group不夠中肯, 我都無興趣加入。真心祝你同其他谷友happy sharing. 完

複式洋房

heyjoaz 發表於 16-8-14 12:03
我亦不想同你爭論落去。 我最初係到見到好多jm 去家營用健康方法成功減肥, 我最後決定參加家營, 開始時很 ...

其實如果你唔係打手其實唔需要講咁多嘢!其實我冇同你爭論落去,係你自己咬住人唔放!

首頁
23456...16

尾頁

跳至