自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

Mann888 發表於 16-7-14 01:51
個人經驗:
首爾華克山莊x酒店
香港黃金xx酒店

可以逐個分享嗎?

大宅

回覆 skyfree333 的帖子

吾好意,尋晚好攰遲左講你知。Vegas每日至少有一單自殺身亡或被殺事件,好多都係源於關符錢嘅罪行。而Riviera由九三年至一二或一三年左右共有廿一人因各種原因自殺或被殺。早於五十年代賭場酒店開幕無幾多年,賭場酒店董事總經理兩夫婦在酒店房間被人開窗射殺。而高座酒店周不時有股邪氣推人去窗邊跳樓自殺。

酒店於去年五月結業前幾個月左右,又有個女人從高座酒20樓跳落去,跌左落泳池附近行人路再係空中滾開左數呎。之後就用沙覆蓋住啲血,直至酒店結業都無清理到。(未完一陣再講)

子爵府

回覆:其實邊個地區既酒店特別猛x?

子爵府

回覆樓主:

馬來西亞狄臣港 d 酒店,當年跟團團友,一個領隊朋友同佢 d 同事都話

至於雲頂,我同屋企人就冇遇過,但成個環境係覺得唔舒服,好陰沉

我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

大宅

吾好意,尋晚好攰遲左講你知。Vegas每日至少有一單自殺身亡或被殺事件,好多都係源於關符錢嘅罪行。而Riviera由九三年至一二或一三年左右共有廿一人因各種原因自殺或被殺。早於五十年代賭場酒店開幕無幾多年,賭場酒店董事總經理兩夫婦在酒店房間被人開窗射殺。而高座酒店周不時有股邪氣推人去窗邊跳樓自殺。

酒店於去年五月結業前幾個月左右,又有個女人從高座酒20樓跳落去,跌左落泳池附近行人路再係空中滾開左數呎。之後就用沙覆蓋住啲血,直至酒店結業都無清理到。(未完一陣再講)

.....繼續
咁話說呢間酒店閉門大吉後,但在炸毀整棟酒店前,賭場方面準許探靈團上去作出最後一次探靈。佢上左去吾同地方賭場gaming floor,泳池,某幾層房間。吾講咁多個太長,講返上面話廿樓跳落去泳池果單。佢地上到果層找到事發間房,門係半掩,佢地試圖入房推門時,有度力bang埋度門,因為係匙咭鎖,佢地無匙咭,就算有無用,得返電梯有電供佢地上落某幾層。咁門一定開吾到,佢地照chock把鎖吾得,後尾鬆手後無耐門開返突然間。佢地入到去見到隻窗仍然打開,同事發時一樣無郁過。咁佢地問個靈體點死....(一陣再講)

翡翠宮

回覆樓主:

到到都有

男爵府

回覆:其實邊個地區既酒店特別猛x?

留毛

公爵府

引用:回覆 skyfree333 的帖子吾好意,尋晚好攰遲

原帖由 uwoog 於 16-07-14 發表

吾好意,尋晚好攰遲左講你知。Vegas每日至少有一單自殺身亡或被殺事件,好多都係源 ...
唔該哂 等你

伯爵府

引用:Quote:原帖由 plentyplentylee 於 16-07-11

原帖由 good_pig 於 16-07-12 發表
其實在各人心中

男爵府

uwoog 發表於 16-7-14 11:35

吾好意,尋晚好攰遲左講你知。Vegas每日至少有一單自殺身亡或被殺事件,好多都係源 ...

大宅

.....繼續
[size=18.0469px]咁話說呢間酒店閉門大吉後,但在炸毀整棟酒店前,賭場方面準許探靈團上去作出最後一次探靈。佢上左去吾同地方賭場gaming floor,泳池,某幾層房間。吾講咁多個太長,講返上面話廿樓跳落去泳池果單。佢地上到果層找到事發間房,門係半掩,佢地試圖入房推門時,有度力bang埋度門,因為係匙咭鎖,佢地無匙咭,就算有無用,得返電梯有電供佢地上落某幾層。咁門一定開吾到,佢地照chock把鎖吾得,後尾鬆手後無耐門開返突然間。佢地入到去見到隻窗仍然打開,同事發時一樣無郁過。咁佢地問個靈體點死....(一陣再講)

[size=18.0469px]......繼續
[size=18.0469px]其實呢間房係唯一一間房隻窗係開左,仲要開盡晒。咁呢組人跟住用個spirit box比個靈體同呢組人溝通,咁問完佢有無後悔咁做,同點解咁做之後,佢地聽到女靈體同佢地講佢感應到呢組人,同時間佢地係佢落地位置對

珍珠宮

個人經驗:
首爾華克山莊x酒店
香港黃金xx酒店

b. tree 係曼谷定海嘯嗰間?
除咗大倉我未去過,間間我都去過又無野!

珍珠宮

plentyplentylee 發表於 16-7-11 22:51
旅遊網站話河口湖、山中湖好多02 事情……
一時又話台北君悦、檳城都有。

n年前有線思明姐講過,日本酒店半夜出走廊,兩邊排滿哂老友記,有無人睇過?知吾知邊間酒店?

子爵府

melonfans 發表於 16-7-14 23:32

b. tree 係曼谷定海嘯嗰間?

Bangkok
你時運高沒有遇到就好啦

男爵府

個人經驗:
首爾華克山莊x酒店
香港黃金xx酒店

黃金都有

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

Mann888 發表於 16-7-14 23:37
Bangkok
你時運高沒有遇到就好啦

如果個個住客都有野果間酒店應該結業了

珍珠宮

Mann888 發表於 16-7-14 23:37
Bangkok
你時運高沒有遇到就好啦

oic. 我去海嘯嗰間,係海嘯前。可吾可以分享下咩事-?

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

首頁
12345...7

尾頁

跳至