時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

【東方日報專訊】【本報訊】歷年最高頭獎彩金的暑期金多寶昨晚攪珠,結果八千萬元頭獎無人中,不過市民不用愁,仍有發橫財機會,皆因下期六合彩攪珠即後晚(廿二日),屆時若十元一注獨中頭獎,馬會估計頭獎獎金將高達一億元,料再掀起全城購買六合彩熱潮。

巨獎當前,昨日投注站擠滿大批發橫財夢市民,總投注額高達一億四千九百多萬元,結果攪出7、21、27、33、46、47,特別號碼為4,頭獎無人中,二獎五注中,每注派一百三十七多萬元。

馬會透露,近五次頭獎基金逾八千萬港元的攪珠結果中,有三次最終產生出頭獎幸運兒,其中四注是經網上售出,如今年五月十日的一次攪珠,頭獎得主便是透過網上投注,以十港元單式方式捧走近八千五百萬港元頭獎彩金。

祝各位好運!

大宅

ning.. 發表於 16-7-20 18:55
【東方日報專訊】【本報訊】歷年最高頭獎彩金的暑期金多寶昨晚攪珠,結果八千萬元頭獎無人中,不過市民不用 ...

呢D主題點解會在時政版?

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:ning.. 發表於 16-7-20 18:55 【東方

原帖由 cycysuper 於 16-07-20 發表
呢D主題點解會在時政版?
開嚟祝福呢版的網友…都係時事新聞,唔一定要下下講政治吧!

侯爵府

ning.. 發表於 16-7-20 19:52

仲以為六合彩都好政治添

ning..    發表於 16-7-21 17:19

男爵府

開心吸收勳章

大宅

好,無論任何政見者,都祝佢好運,赢得金多寶

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 cycysuper 於 16-07-20 發表

原帖由 ning.. 於 16-07-20 發表

小心被拉,政冶版唔出政治鋪,出賭博的六合彩 ~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 ning.. 於 16-07-20 發表開嚟

原帖由 大力大力 於 16-07-21 發表
小心被拉,政冶版唔出政治鋪,出賭博的六合彩 ~
無咁嚴重嘛~
好彩~你依家唔係版主~唔係我實死梗!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:金多寶無人中 後晚頭獎億元

已經買左

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

我都買大,祝大家好運。

ning..    發表於 16-7-21 17:35

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

414928 發表於 16-7-21 17:21
我都買大,祝大家好運。

買大=買左

大宅

414928 發表於 16-7-21 17:21
我都買大,祝大家好運。

仲以為你去左澳門

水晶宮

cycysuper 發表於 16-7-21 17:34
仲以為你去左澳門

我真係去左澳門玩,下星期先返,所以手快快打左大。

大宅

414928 發表於 16-7-21 17:38

咁都比我猜中 呢期頭獎必定係我,即刻去買番張先

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:cycysuper 發表於 16-7-21 17:34 仲

原帖由 414928 於 16-07-21 發表
祝好運,贏多d

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我仲以為公海舖被錯搬入時政,冇理由金多寶會喺時政

伯爵府

首頁

尾頁

跳至