天水圍朱國京幼稚園新生

Lingyau1221
|

我仔2016-17讀K1,好想結識一些家長朋友,因是雙職父母,以後可以見到其他家長同老師機會唔多,所以希望透過BK認識多D家長朋友,以後可以有照應同吹下水⋯

Lingyau1221
|
Lingyau1221 發表於 16-7-26 13:32
我仔2016-17讀K1,好想結識一些家長朋友,因是雙職父母,以後可以見到其他家長同老師機會唔多,所以希望透 ...

:mother:
BeenoWong
|
Sure! We can share experience with each other. Don't worry too much!
Lingyau1221
|
BeenoWong 發表於 16-7-28 20:51
Sure! We can share experience with each other. Don't worry too much!

Thank a lot早幾年口碑不好但聞聽現在轉新校長好左好多,希望啦⋯
Lingyau1221
|
Lingyau1221 發表於 16-7-29 09:51
Thank a lot早幾年口碑不好但聞聽現在轉新校長好左好多,希望啦⋯

Lingyau1221
|
Lingyau1221 發表於 16-7-26 13:32
我仔2016-17讀K1,好想結識一些家長朋友,因是雙職父母,以後可以見到其他家長同老師機會唔多,所以希望透 ...

yukiyyh
|
新校長係由幼聯安泰來,我都報左17/18,都想知係咪真係好左
nicoleee627
|
我係今年16/17 n班全職媽咪。
都唔知佢返學返成點。
我都諗梗好唔好直升?
我見呀女返學又好開心。😢😢
nicoleee627
|
你地返學,小朋友有冇喊?
我朋友個女日日喊住都唔返學
smartbbb
|
回覆 nicoleee627 的帖子

我囡返來可以唱到普通話歌同英文歌好似好好咁
各位意見如何?
nicoleee627
|
回覆 smartbbb 的帖子

我個女日日都話要返學
ZOEb
|
nicoleee627 發表於 16-9-21 10:44
我係今年16/17 n班全職媽咪。
都唔知佢返學返成點。
我都諗梗好唔好直升?

我囡囡都係n 班,
返左學學識講好多野,好搞笑(emoji)
Lingyau1221
|
yukiyyh 發表於 16-8-30 12:20
新校長係由幼聯安泰來,我都報左17/18,都想知係咪真係好左

I feel this school quite good too, my son quite happy and teachers in charge and principle are very nice and detail mind..:mother:
JS.CHOW
|
請問你地bb番學番成點呀~我囡來緊17-18入讀N班~想知學校好唔好
thank you
j123tse
|
JS.CHOW 發表於 16-11-11 14:43
請問你地bb番學番成點呀~我囡來緊17-18入讀N班~想知學校好唔好
thank you ...

我想問你已收到取錄信啦? 因我都有見呢間學校, 都未有通知~

咁咪即無行囉~~
JS.CHOW
|
j123tse 發表於 16-11-16 16:24
我想問你已收到取錄信啦? 因我都有見呢間學校, 都未有通知~

咁咪即無行囉~~

上星期收到啦
wingliwu
|
而家N班仲收表嗎?
Snowkiwi
|
JS.CHOW 發表於 16-11-11 14:43
thank you ...

都收左我個囡17/18 n 班,我都想知好唔好。
nicoleee627
|
我個囡返得好開心啊。。。
老師都有耐性同愛❤😝
nickychk
|
我仔仔都會讀17/18 n