擇日開刀

loveloveboy1031
|
請問各位媽媽有冇相熟師傅擇日開刀同幫bb改名?
Justforyouss
|
up我都想知去邊擇日開刀
loveloveboy1031
|
Justforyouss 發表於 16-7-27 07:33
up我都想知去邊擇日開刀

你係想擇埋時辰?我只係想擇好日。但係我唔使擇時辰
yokolu
|
我搵黃晉虎師傅,

佢係黃大仙廟比較出名,

有口啤,好多訪問,

果陣擇日有幾個好日包時辰俾我揀,

生之後搵佢改名,平又多名,好聽,孝順,讀到書
ling9191
|
原帖由 yokolu 於 16-07-27 發表
我搵黃晉虎師傅,

佢係黃大仙廟比較出名,
之前聽朋友講過 呢個師父批命都唔錯
我都想搵佢擇日開刀&改名唔知幾錢?要親身去嗎?有冇佢多啲資料 thx
反正開刀生 有得擇都想擇埋

rosmama
|
yokolu 發表於 16-7-27 09:05
我搵黃晉虎師傅,

佢係黃大仙廟比較出名,

收費如何呢?
ff520
|
好多人都有.....真係唔知點講.
yokolu
|
ling9191 發表於 16-9-2 16:41
我都想搵佢擇日開刀&改名唔知幾錢?要親身去嗎?有冇佢多啲資料 thx
反 ...

如果唔方便可以whatsapp架,

改名$800,

擇開刀$1380,

睇info你上 wongchunfu.com
ling9191
|
請問WhatsApp搵佢擇日&改名幾耐回覆 thx

nganchi176
|
回覆 ling9191 的帖子

剛搵佢擇好日開刀,即日就回覆了
yokolu
|
ling9191 發表於 16-11-29 16:27
請問WhatsApp搵佢擇日&改名幾耐回覆 thx
Whatsapp佢俾定需要資料先,

過數後send返入數記錄,幾個鐘就有答案,

仲有錄音講埋擇既日時有咩好處。
ling9191
|
that's great
WonderJ
|
yokolu 發表於 16-10-21 23:56
如果唔方便可以whatsapp架,

改名$800,

1380 係一日?定會比兩個日子?
brownleebabi
|
ling9191 發表於 16-9-2 16:41
反 ...

點樣先知佢批命真係唔錯? 會唔會係真係驗證到架?
yokolu
|
WonderJ 發表於 17-6-17 15:23
1380 係一日?定會比兩個日子?
俾三個我仲有圖有解釋
yancat
|
我上胎都係黃師博擇日 改名 滿意
ling9191
|
yokolu 發表於 17-7-15 15:57
俾三個我仲有圖有解釋

我都係
kln922
|
擇日要擇埋時辰架 話吳洗個個 應該無料到
ling9191
|
你講得無錯 我搵黃晉虎係擇日&擇時辰 會錄音講時辰八字對bb有咩好 好專業
yancat
|
yes 我上胎都係黃晉虎改名擇日 滿意 擇日係指擇好時辰開刀