親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

去星加坡前,我係香港買了一瓶以X果子鹽,價錢$56.5,諗住清熱用的,去到星加坡,係7仔比我發現只賣SGD5.5(約港幣32蚊) , 我梗係買番瓶啦!jm 有需要既,買來大小朋友清熱都唔錯架。

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我喺香港買唔到呀,8月中去留意下先,thanks!!

男爵府

回覆樓主:

thx

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

幾多歲至飲得?

估唔到香港賣到咁貴.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

明早去7仔睇下先,酒店樓下轉彎就係
Kinglong

子爵府

引用:幾多歲至飲得

原帖由 bosch 於 16-07-30 發表
幾多歲至飲得?

估唔到香港賣到咁貴.
唔知幾大可以飲,細路飲我會沖淡少少,不過,反而唔知小朋友接唔接受到那味道!

bosch    發表於 16-7-30 10:57
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

子爵府

引用:明早去7仔睇下先,酒店樓下轉彎就係

原帖由 Kinglong 於 16-07-30 發表
明早去7仔睇下先,酒店樓下轉彎就係

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

今晚買了5.3波紙
Kinglong

首頁

尾頁

跳至