美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

有冇人試過消腩丸,work 唔 work 呀?

我見廣告話連hip位,脾位都firm到,想試下,但又唔知好唔好 ?-(

別墅

Re: 有冇人試過消腩丸,work 唔 work 呀?

我食左十日度,好似唔多work咁.不過仲未食完一盒,睇多幾日至知.
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

民房

好似唔多掂wor...我見我家姐食左成盒...一d反應都無wor...佢仲話有少少肚痛tim ar...
:-P 要為一家人努力, 為老公努力, 為仔仔努力, 為爸爸媽媽努力 :-P

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

I ate this product two boxes,lose3cm

禁止訪問

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

我食第一天急急地,次數多少少但不是肚痾.第二天開始正常,但如食肥多或食得full過頭就去得"西利"d,去完之後又冇事.不過食這藥會好口喝,要飲大量暖水.

禁止訪問

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

3lots,
U're welcome.No,I eat JOEY LAM 個隻.If u need the price ,u can PM me,I can buy VIP price in RAKU.

公爵府

好媽媽勳章

多謝咁多位媽媽意見!
咁可以唔買la!

首頁

尾頁

跳至