自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問要預約嗎?收費多少?thx

珍珠宮

回覆:衞生署子宮頸普查計劃

要預約,$100!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

macca 發表於 16-8-18 21:17
要預約,$100!
thx~我早幾年檢查過, 好似吾知咩係1 蚊, 係 domdom 嗎?我都忘記了,

佢一段時間就寄信黎提我去~

子爵府

虎到金來勳章

yanyan-mummy 發表於 16-8-18 21:20
thx~我早幾年檢查過, 好似吾知咩係1 蚊, 係 domdom 嗎?我都忘記了,

佢一段時間就寄信黎提我去~

是否好爆力果隻?我意思是唔同私家醫生果D嗎!

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

1蚊係家庭計劃

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

要預約,$100!
點解我約政府婦女健康中心要300既,請問你邊間機構?

雲母殿

引用:1蚊係家庭計劃

原帖由 fifiwong 於 16-08-18 發表
1蚊係家庭計劃
請問家庭計劃係點既呢,因為好多年前我記得我比過一蚊,有做子宮頸,不過吾記得有冇另比100蚊,thx

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-8-18+21:20+

原帖由 TV8 於 16-08-18 發表
吾明好爆力即係?

珍珠宮

引用:Quote:macca+發表於+16-8-18+21:17+要預約

原帖由 tester5 於 16-08-18 發表
點解我約政府婦女健康中心要300既,請問你邊間機構?
健康院

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 16-8-18 21:38
吾明好爆力即係?
佢想話暴力

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我都好驚做幾年無去佢寄信嚟

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-8-18+21:38+

原帖由 YY1101 於 16-08-18 發表
佢想話暴力
ic,明白了,吾該哂,我試過一次覺得姑娘同私家冇咩分別,冇好暴力,態度仲好親切,不過我嫌佢吾夠全面,所以少去,因為家計會會包埋胸部檢查架

雲母殿

引用:我都好驚做幾年無去佢寄信嚟

原帖由 catfy 於 16-08-18 發表
我都好驚做幾年無去佢寄信嚟
我呢幾日收到信都提我6年冇去,但其實我中間時間係轉左去家計會,呢d野驚都要定期驗下,安心d嘛

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-8-18+21:20+

原帖由 TV8 於 16-08-18 發表
上次我去吾暴力,姑娘態度親切,所以今次打算再book去檢查

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

次次都去健康院、姑娘手勢都幾好、佢哋密密做,有經驗

子爵府

YY1101 發表於 16-8-18 21:44
佢想話暴力

我覺得唔暴力呀,幾好呀

公爵府

要預約,$100!

打邊個電話?

珊瑚宮

2024年龍年勳章

回覆:衞生署子宮頸普查計劃

成日都唔記得,好似幾年冇去喇

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:macca+發表於+16-8-18+21:17+要預約

原帖由 katherine.k 於 16-08-19 發表
打邊個電話?
Search 下會搵到

大宅

回覆樓主:

手勢一流,完全唔痛,登記連等同檢查30分鐘內攪掂!

首頁

尾頁

跳至