二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

所有物品相片: 
http://www.fotop.net/bao_bao_lam/bao_bao_lam?page=1# 

注意: 本人身高166CM, 體重58KG, 婚紗晚裝裙可自行拎出去改SIZE。鞋我平時著converse size 5.5 / 日本碼250, 可參考岩唔岩著。 
忙搬屋中, 因為所有衫已經收好左, 唔再拎出來仔細度size了, 非誠勿擾。 

交收地點: 九龍站, 其他地點另議 

如有意, 請在這裡留言寫低 1)排邊個NO. o既物品; 及2)留低聯絡電話以便whatsapp。 

(圖片數字後英文字母純作參考, 如1a, 1b, 1c 等等都係同一條裙, 如欲購買留低想買item 1 就得, 唔駛打1abcde….) 

1. 拖尾婚紗 (HK$500) – 影pre-wedding著過一陣, 層次好豐富所以影相好靚 
2. 紫色晚裝小拖尾 (HK$300) – 婚禮當晚著過一陣, 個個都話條裙好靚架! 
3. 白色單肩裙 (HK$300) -影pre-wedding著過一陣, 有條長紗帶掛膊後面好靚 
4. 伴娘/姊妹裙 (HK$100) – 短裙款, 蝴蝶結係深啡色 
5. 男中式黃馬褂 (HK$150) – 接新娘著左一陣, 連帽全套 
6. 上頭女睡衣 (HK$40) – 著左一陣, 好新 
7. 上頭男女拖鞋 SIZE 39/40 及SIZE 44/45 (HK$30 兩對全要) – 全新,買左最後冇著過,所以連住拖鞋O既繩都未剪 
8. 白色婚紗鞋 SIZE 41 (HK$20) 
9. 香檳色婚紗鞋 SIZE 41 (HK$20) 
10. 褂鞋 SIZE 40 (HK$20) 
11. 白色男禮鞋 SIZE 44 (HK$50) 
12. 珍珠鏈兩條 (各HK$30), 哩兩條真係好野黎…出面應該唔係咁平喇.. 
13. 珍珠色披肩一條 (HK$5咋) 
14. 米色毛毛披肩一條 (HK$20) 
15. 白色花頭飾 (HK$20) 
16. 白色花毛毛頭飾 (HK$50) 
17. 紫色花頭飾A 款 有長長地o既紗帶(HK$20) 

18. 紫色花頭飾B 款 有花裝飾(HK$20) 
19. 白色花羽毛頭飾 (HK$40), 好grand架.. 

大宅

回覆樓主:

20. 頭紗花邊閃(HK$20) 
21. 頭紗多層次有珍珠(HK$40) 
22. 頭紗蝴蝶結邊(HK$20) 
23. 戒指枕 (HK$20) 
24. 手套珍珠 (HK$20) 
25. 手套蝴蝶結 (HK$20) 
26. 耳環 ($20) 
27. 紫色假花花球 ($30) 
28. 紅色假花花球 ($30) 
29. 煲O太3個 ($10) 
30. 粉紫O太 5條 ($20) 
31. 鈴鈴玩具及腳底按摩, 玩兄弟用 ($10全要) 
32. 喜字CUSHION 2個 敬茶用 ($20全要) 
33. 裝禮服紅色行李盒 ($20) 
34. 白色玫瑰花蠟燭 3個, 放reception, 點過一陣架咋, 所以球形還在! ($10全要) 
35. 喜字利是封, 靚野黎架…剩一大堆冇數幾多個, 我估都有成百個掛..…見圖 ($60超抵價全要)

大宅

回覆樓主:

up

大宅

排8, 9, 14

大宅

回覆樓主:

8、9、14『已售』

大宅

ooO咕嚕Ooo 發表於 16-8-23 14:55
排8, 9, 14

謝謝,交收完成 :mother:

大宅

回覆樓主:

up

大宅

回覆樓主:

up

大宅

回覆樓主:

2 , 4, 17, 18已售

大宅

回覆樓主:

up

大宅

回覆樓主:

up

大宅

回覆樓主:

up

大宅

回覆樓主:

up

大宅

回覆樓主:

up

大宅

除咗婚紗裙外,其他都睇唔清楚,幅圖好細好幪⋯⋯

大宅

starlight123 發表於 16-9-26 16:23
除咗婚紗裙外,其他都睇唔清楚,幅圖好細好幪⋯⋯

所有物品相片: 
http://www.fotop.net/bao_bao_lam/bao_bao_lam?page=1# 

好多相,所以一開頭我寫左哩條link比大家睇,你望望吖。 謝謝你。

首頁

尾頁

跳至