自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Glau 發表於 16-8-24 09:28
識幾個月就搞大人個肚, "好" 男人.
同意

sindyky    發表於 16-8-24 11:41

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

luvkaka 發表於 16-8-24 09:20
咪係囉, 人地讀好多書架, MASTER 唔係只係打功夫老粗呀. 只可以話佢地TIMING夾, 男既遲起步冇計
...
無錯, 完全認同, 兩個人一齊或分手, 就可以評論是否好男人!!! 呢個理論

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Smarcoy 發表於 16-8-24 07:50
恭喜鍾嘉欣加國誕B ,組織恩愛家庭,証明佢結束伍允龍八年嘅感情係正確嘅決定,一個女仔最想要嘅幸福都俾唔 ...
我覺得嘉欣絕對唔會覺得前男友唔係好人,總算有緣份曾經在一起,只是中途下了車,自己亦與不同的人去走人生終點。是緣份吧,冇咩對錯既.....

公爵府

MsBusy 發表於 16-8-24 08:20
祝福係好事,但個post特別惹人反感
因為踩住人來祝福人
其實兩個男人我地都唔識, 伍生又唔係周永痕呢o的絕世賤男, 憑咩話佢呢???

琥珀宮

引用:恭喜鍾嘉欣加國誕B+,組織恩愛家庭,証明佢

原帖由 Smarcoy 於 16-08-24 發表
恭喜鍾嘉欣加國誕B ,組織恩愛家庭,証明佢結束伍允龍八年嘅感情係正確嘅決定,一個女仔最想要嘅幸福都俾唔 ...
恭喜嘉欣bb,其實無需要踩埋人地個ex話人地唔係好人!

唔明d人總係思想負面,明明係好事喜事也要附加惡言

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

無丁丁攞埋前男友來講,又真係怪

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

jasball 發表於 16-8-24 08:04
感情d野,分左手就唔係好男人,我想問你老公係咪你初戀?你老公個ex 無同你老公結婚,睇你老公都唔係好男人
...
咪係,好好笑,人哋感情事你知幾多,佢可能長期暱係人哋床下底

duke1988    發表於 16-8-24 11:59

伯爵府

Smarcoy 發表於 16-8-24 07:50

下, 樓主你出 d 個 post 比我感覺很 “做馬” 人家感情事你知多少 ? 妳分享我純對不同意.

公爵府

米米CLUB 發表於 16-8-24 10:34
同意

人生沒有劇本,沒有固定的線路,但我相信每一條路上都能看到雲起雲落,只要我們耐心而堅持!------鳳凰衛視著名主持人-陳魯豫

子爵府

引用:反而我唔欣賞鐘小姐,講到幾有宗教信仰,又

原帖由 manki1610 於 16-08-24 發表
反而我唔欣賞鐘小姐,
講到幾有宗教信仰,又處女黨成員
但明顯係搞大個肚結婚
其實佢幾好演技
不過係戲劇以外。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

點都好啦,+欣開心幸福就得,
祝福

duke1988    發表於 16-8-24 11:58

大宅

cherriehahaha 發表於 16-8-24 09:43
雖則恭喜嘉欣, 但總覺得佢老公好怪好古縮....而且老實講, 我覺得佢結婚時個笑容唔似一般新娘....總覺得笑容 ...

我都覺得佢結婚嗰陣嘅笑容好假,唔係開心嗰種笑容

別墅

回覆:恭喜鍾嘉欣開花結果

你係佢地朋友?

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

睇唔出伍有幾唔好男人成熟穩重有$男人都有好多,但鍾個老公個樣真係唔順眼係事實。

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

引用:反而我唔欣賞鐘小姐,講到幾有宗教信仰,又

原帖由 manki1610 於 16-08-24 發表
反而我唔欣賞鐘小姐,
講到幾有宗教信仰,又處女黨成員
但明顯係搞大個肚結婚
其實佢根本就冇話過自己係處女,係傳媒安呢個名俾佢地

男爵府

其實 2個男人係好定唔好 我地都唔知
重點係 嘉欣又真係好好咩?都係無人知
我地係觀眾咋嘛

珍珠宮

鍾同伍外形真係襯好多,
佢老公真係老到好似個伯父咁,又怪怪咁,一d都唔襯

duke1988    發表於 16-8-24 11:58

水晶宮

我唔多接受佢老公外型

複式洋房

Mr. Ng is very cool, i saw him in the same village, we are neighbor

子爵府

畀面勳章

回覆 Mimmy 的帖子

同意, 個樣同年紀一樣老唔再講, 識得唔耐就閃婚, 都唔知鍾嘉欣了解左呢個人未, 而且個樣真係好奇怪, 睇落真係點都唔襯..... 而且唔係有錢就一定幸福
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

首頁
12345...6

尾頁

跳至