婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原文章由 KoyeBaby 於 08-11-10 12:00 發表
因為c6都頂唔順99嘅怪脾氣,亦都知道咗99對我做嘅小動作,佢終於的起心肝搵地方搬!依家已經簽咗租約,月尾就可以搬入去~不過有個問題...因為只係搬過幾座,始終都係同一個屋苑,99又係喺會所返工,我已經可以預計到佢實會 ...

買傢俬實在係一個小問題!!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

恭喜你終於離開地獄~~~
其他既野到時再算啦~最緊要係可以搬離呢個比地獄更地獄既地方!!!

大宅

好媽媽勳章

恭喜你 !

大宅

恭喜你,終於離開唔開心嘅地方~~

傢俬買啲必須嘅先,其餘就搬咗入去先逐樣逐樣慢慢買,因為肉眼睇同你搬咗入去之後嘅感覺係好唔同架,租嘅地方又真係唔駛買咁貴嘅,如果係我,二手嘅我都唔會介意囉,始終搬開咗,一濶三大,要留多啲錢傍身呀!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

多謝各位~多謝各位~我真係好感激c6架!簽約嗰晚我直情摟實佢講"多謝"~ 買傢私就已經睇過幾間,都睇中咗幾件,盡量都要平靚正!搬咗開支真係會大好多,大人慳到bb都慳唔到!不過我聽過好多"直銷中心"嘅負面消息,係平好多但係我怕會中招~

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 KoyeBaby 於 08-11-11 09:06 發表
多謝各位~多謝各位~我真係好感激c6架!簽約嗰晚我直情摟實佢講"多謝"~ 買傢私就已經睇過幾間,都睇中咗幾件,盡量都要平靚正!搬咗開支真係會大好多,大人慳到bb都慳唔到!不過我聽過好多"直銷中心"嘅負面消息,係 ...

真係好呀, 希望快d到我啦...

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

恭喜哂

男爵府

恭喜恭喜

大宅

恭喜 恭喜 恭喜 恭喜 恭喜 恭喜

子爵府

恭喜樓主先!
傢俬方面, 可以考慮吓吉之島, 因為可以做分期, 唔洗一次過比一舊錢, 仲要係免息架, 我屋企好多傢俬都喺係吉之島買!

珍珠宮

恭喜樓主, 賀喜樓主!!!

買家私呢, 我覺得直銷中心買電器會好d, 尤其是小電器, 即時攞走, 又平又唔怕佢遲送貨!

買家私我會去非翠買, 我d床及餐檯, 鞋櫃都係果度買, 送貨準時, d料都唔錯, 最緊要係平, 我3年前買張床, 因要加大張床, 5呎x7呎, 連床褥, 大約2千5左右~ 抵到爛!!

ikea d款好靚, 但好易爛, 我老公個細佬係ikea買床, 一年唔夠已經爛左!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

原文章由 yankaka 於 08-11-13 13:00 發表
恭喜樓主先!
傢俬方面, 可以考慮吓吉之島, 因為可以做分期, 唔洗一次過比一舊錢, 仲要係免息架, 我屋企好多傢俬都喺係吉之島買!

我尋日睇過"吉"做緊特價仲有95折又有免息分期!
另外海馬早2個月見佢做半價!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

要再次多謝各位呀!俾咗好多有用嘅意見,基本上連日嚟嘅格價已經搞到我好攰,不過諗到可以有自己嘅家咩都抵返哂啦!其實大部分傢私都喺實惠,宜家買到,特別多謝peggy@_@,你唔講我都唔知海馬有半價,如果唔係我哋都無諗過去睇!我哋下晝就會去買床架,其實佢有d取巧,因為半價之後要俾$2xx運費!!不過計落都抵嘅~

大宅

原文章由 KoyeBaby 於 08-11-10 12:00 發表
因為c6都頂唔順99嘅怪脾氣,亦都知道咗99對我做嘅小動作,佢終於的起心肝搵地方搬!依家已經簽咗租約,月尾就可以搬入去~不過有個問題...因為只係搬過幾座,始終都係同一個屋苑,99又係喺會所返工,我已經可以預計到佢實會 ...

去直銷, 又平又好用, 我屋企d家電都係喺直銷買架,

恭喜你ar

大宅

我都恭喜你呀~
我就慘喇~就快要搬去同6299住~仲要係買樓一齊住一齊供~第時想走都冇得走呀~唉!!

首頁

尾頁

跳至