興趣嗜好

跳至

首頁
45678...48

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

之前好似睇過個post話29號會打風, 唔通是真的?

http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20160921&guid=55675972&category_guid=6996647&category=instant
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

180 發表於 16-9-22 00:54
friend 嚟㗎, 我仔又係講同一句一字不漏一模一樣。

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

180 發表於 16-9-22 00:59
10月會第一次默書, 今晚開始同佢溫, 真係嘔血100升, 只溫3句句子, 溫極都唔識, 3句句子只係頭盤, 仲 ...

我嗰件今個星期巳經默哂中英文,十月中要測驗喇
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

琥珀宮

kokobear 發表於 16-9-23 16:14
我嗰件今個星期巳經默哂中英文,十月中要測驗喇
..我仔十月先至第一次默書咋~!!!!!!!!!!!!!!

如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

翡翠宮

180 發表於 16-9-23 16:54
..我仔十月先至第一次默書咋~!!!!!!!!!!!!!!

幸福

琥珀宮

kokobear 發表於 16-9-23 18:19
幸福
. 但係我已經覺得想死了...

翡翠宮

180 發表於 16-9-23 18:24
. 但係我已經覺得想死了...

我明我真係明

侯爵府

回覆樓主:

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:到到到 +

原帖由 亞貴 於 16-09-06 發表
到到到
貴貴!

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:

原帖由 魚毛媽2008 於 16-09-23 發表
魚魚

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:so+cheap!!!http://www.baby-kingdom.com//

原帖由 dororo68 於 16-09-20 發表
so cheap!!!
企鵝

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:開新欄,吃新草+

原帖由 sfll 於 16-09-09 發表
開新欄,吃新草
蒲頭!

侯爵府

gemiling 發表於 16-9-26 20:41
蒲頭!

去左邊

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:gemiling+發表於+16-9-26+20:41+蒲頭

原帖由 魚毛媽2008 於 16-09-26 發表
去左邊
公司忙爆左+阿女小一+身體問題+啦啦啦啦啦

水晶宮

環保接龍勳章

gemiling 發表於 16-9-27 08:55
公司忙爆左+阿女小一+身體問題+啦啦啦啦啦
無事嘛?

水晶宮

環保接龍勳章

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:gemiling+發表於+16-9-27+08:55+公司

原帖由 dororo68 於 16-09-27 發表
無事嘛?
皮膚問題, 懷疑血癌,不過check左唔係。 係個白血球rare case。 不過無大問題

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

gemiling 發表於 16-9-27 12:00
皮膚問題, 懷疑血癌,不過check左唔係。 係個白血球rare case。 不過無大問題

...

虛驚一場
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

午安
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

琥珀宮

gemiling 發表於 16-9-27 12:00

...
...嚇餐懵.....好彩冇事..

首頁
45678...48

尾頁

跳至