美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

baby_jkk 發表於 17-1-11 08:51
我係銅鑼灣打開,差不多打咗8、9次,laser facial係佢地皇牌treatment,幾multi-purpose,係整體皮質提升, ...
我都想知收費如何?

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

MongLeung 發表於 17-1-11 10:21
Cosmax家下要幾錢?

我係治療師打,醫生只見過一次,只係睇你皮膚適合做啲咩treatment,你都可以搵醫生打,但價錢貴啲,但我唔記得貴幾多。我都唔係好記得我個laser facial package確實幾錢,只記得平均每次$2仟頭,你可以打電話問下有冇咩promotion會抵啲。

複式洋房

baby_jkk 發表於 17-1-11 08:51
我係銅鑼灣打開,差不多打咗8、9次,laser facial係佢地皇牌treatment,幾multi-purpose,係整體皮質提升, ...

我今次打了3部機,最後個部係醫生定點打斑,但好快,只係打了幾下,係咪真係咁快?

複式洋房

blackbeauty 發表於 17-1-11 13:12
我都想知收費如何?

現在member可以買coupon, 3萬有8折

公爵府

引用:Quote:blackbeauty 發表於 17-1-11 13:12

原帖由 babybaby1122 於 17-01-11 發表
現在member可以買coupon, 3萬有8折
生日優惠更抵。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

禁止訪問

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

babybaby1122 發表於 17-1-11 19:53
我今次打了3部機,最後個部係醫生定點打斑,但好快,只係打了幾下,係咪真係咁快?
...

醫生打果部機係好快打完,打完會結焦袪表層斑,其實主打頭兩部機,即係打深層斑同膠原蛋白

侯爵府

babybaby1122 發表於 16-9-11 11:52
邊間好?有無打開的jm講下你們做邊只?找邊個醫生做?機錢?這間係真心貴但上網見好就評價所以想再問多些資 ...

中環,之前搵開陳醫生,佢好好人又溫柔,可惜早幾個月走左!接手既好似係蕭醫生(唔係好記得)年紀比較大,出手重,佢開比我既暗瘡藥膏仲勁過A酸!

我本身就唔係好多班既人,打左幾次已經見效,打完個排皮膚零舍白淨!但一排唔打又打回原形,而且皮膚越打越薄!

整體無乜sales你野,有優惠會講聲你聽,唔買都唔會黑你臉!

大宅

想同各位jm分享,我在銅鑼灣做,跟蕭醫生,已打咗兩次1064,一次pico,打咗頭兩次之後斑不但無淡到仲深咗又多咗,到上星期再打時我要求見蕭醫生,佢幫我打埋甩焦試下,結果得幾點(真係好少)有甩,反而最想佢甩果撻只深色咗無甩,我真係好失望,連我老公都話做乜洗錢搞到塊面一撻撻,我依家仲有幾次1064同pico,都唔知好冇打埋佢

男爵府

tiptip 發表於 17-1-12 00:51
想同各位jm分享,我在銅鑼灣做,跟蕭醫生,已打咗兩次1064,一次pico,打咗頭兩次之後斑不但無淡到仲深咗又 ...

你有可能係反黑,小心

公爵府

引用:Quote:wawaliluk 發表於 17-1-11 21:59 生

原帖由 Joe_bee 於 17-01-11 發表
生日有乜優惠?
你係會員時生日前會收短訊,買coupon有折扣。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

想同各位jm分享,我在銅鑼灣做,跟蕭醫生,已打咗兩次1064,一次pico,打咗頭兩次之後斑不但無淡到仲深咗又 ...

做完laser皮膚好吸光,你有冇做好防晒?我唔止搽防晒,戴帽,帶傘。我同啲朋友都係cosmax 做,但好彩冇反黑。希望你快快靚返啦!

大宅

MongLeung 發表於 17-1-12 02:21
你有可能係反黑,小心
什麼是反黑?

男爵府

請問你是荷爾蒙斑嗎?

禁止訪問

大宅

cosmax徐醫生幾好, 佢好中肯咁同我講 不如我打番紅血絲啦, 如果打重點去斑打得嗰四點好唔抵囉, 同埋嗰啲係暗瘡印打完都未必退到

伯爵府

longpingest 發表於 18-1-5 00:20
cosmax徐醫生幾好, 佢好中肯咁同我講 不如我打番紅血絲啦, 如果打重點去斑打得嗰四點好唔抵囉, 同埋嗰啲 ...

徐醫生好似幾好,我都想打紅血絲,請問療程叫咩名,貴嗎?thanks.

大宅

VivienMan 發表於 18-1-7 09:50
徐醫生好似幾好,我都想打紅血絲,請問療程叫咩名,貴嗎?thanks.

我做嗰個係laser facial ,包含去斑一部機, 嫩膚一部機, 最後一部係醫生幫你做嘅去紅血絲!$2900一次,join5次9折,新客再9折

大宅

VivienMan 發表於 18-1-7 09:50

會員介紹 可以豁免醫生面見費六百蚊

大宅

回覆樓主

你好呀
想問下cosmax會員可唔可以pm我你地既會員number或者電話號碼呀,因為咁樣就可以free左第一次既醫生諮詢費用,謝謝你地呀。(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至