親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

會在12月大阪之旅中, 安排一天去usj, 已經買左入場門票, 會安排係星期一去, 而且會早 d 出發在usj 門口等入場, 所以暫時不會考慮買 express 4/7, 問題利啦
1, 如果我唔買快證 ( express 4 / 7) 係咪入唔到 hp 園區 ? 還是係可以入, 但要跟足時間排隊入園區 ?
2, 有 d 人會沖入去取整理卷, 整理人係咪攞哂就無架啦?

thanks 各位jm

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 yuki22yeung 的帖子

整理券係入去HP既,當然攞晒就無(我暑假去又係揀平日,果日唔算多人,係4,5點已經唔駛攞整理券,直接入去HP。 EXPRESS除咗可以唔駛攞整理券外,玩指定既遊戲可以排特快通道,咁就可以慳返時間排機動遊戲。

子爵府

2024年龍年勳章

stepchk 發表於 16-9-13 13:19
回覆 yuki22yeung 的帖子

整理券係入去HP既,當然攞晒就無(我暑假去又係揀平日,果日唔算多人,係4,5點已經唔 ...

請問整理卷係咩黎?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 Bb14312 的帖子

整理券你可以當係hp既入場券,如果當日太多人入場既話,咁你無fastpass又無整理券係入唔到hp。

大宅

fastpass只可以玩一次, 定可以玩幾次都得呢?

伯爵府

YanChow 發表於 16-10-3 12:18
fastpass只可以玩一次, 定可以玩幾次都得呢?

一!

複式洋房

claudialuk2011 發表於 16-10-3 13:28
一!

當你去到見到每個遊戲都要排1-3小時不到,就後悔有買快証呀,金錢換時間

複式洋房

tinsantsuen 發表於 16-10-3 14:55
當你去到見到每個遊戲都要排1-3小時不到,就後悔有買快証呀,金錢換時間
...

係会後悔冇買快証

首頁

尾頁

跳至