【好消息】教育王國app出咗新版喇~~

中央情報員
|
各位親愛嘅國民,教育王國(EK) app 2.0新版已經推出啦~

如果您哋正要為小朋友讀書、升學、溫書、報課外活動、搵補習老師、搵保母車等等而努力搜尋資料,可以下載 EK app 搵料同交流喇!

我哋一齊好快咁睇吓EK app 有咩唔同咗先~

開app畫面

【新增功能】
全新的版面設計,更佳的用戶體驗。

·主頁設置 - 讓會員設定討論區及帖子內容的默認字號及排序

·我的相冊 - 會員可通過APP查看相册內的圖片

·訊息提醒 - 分頁顯示,查看時更方便快捷;長按指定私人訊息可複製或刪除內容

·討論區 - 支援顯示置頂、高亮、最新及精華主題,亦可顯示點評內容,方便會員查看重要資訊

·學校專區 - 設有幼稚園及小學專區,好讓家長可以集中在此交流

·EK補習台 - 提供平台予各位分享知識的人士發放教學短片,將知識及智慧傳遞開去

·課程搜索 - 會員可在此搜索坊間辦學機構張貼的各種課程

大家快啲下載試吓啦

下載iOS 版本(按此開啟)

下載Android 版本(按此開啟)
tsung
|

peggykeung
|
wcpcelia
|
easonkinki
|

羊咩咩吽
|
但我dl左都好少上嗰邊
sfccwy
|

bk 轉新裝時有好多問題,都係睇定d先download

youjump
|
靚仔過bk apps喎
3b
|
等用後報告

Anpanmama
|
sfccwy 發表於 16-9-14 15:33
bk 轉新裝時有好問題,都係睇定d先download

咪係,update 咗新版BK我後悔不已
Charlotte_mom
|
Anpanmama 發表於 16-9-14 18:06
咪係,update 咗新版BK我後悔不已

我用左測試版一排,好爽
lingw.
|
邊個敢試

家有肥貓
|

mickeyeva
|
睇定啲先喇 ,宜家都成日彈來彈去
miriam
|
我用左測試版一段時間
oceandeepsea
|
sfccwy 發表於 16-9-14 15:33
bk 轉新裝時有好多問題,都係睇定d先download

唔使睇定d,因為舊果個,實在太太太太C

cabbagekid
|

親親小孩子
|
oceandeepsea 發表於 16-9-15 11:12
唔使睇定d,因為舊果個,實在太太太太C
係啦,舊果個太少功能,我用iphone睇唔到置頂又冇點評睇,想搵post都難,新版方便我冇電腦時睇嘢