婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

由3:00話入去沖涼,到而家都仲未出黎...

我要開大...足足等左一個鐘....

你係入面沖咩涼呀 !!!

好Q憎放假係屋企...........

珍珠宮

好媽媽勳章

係唔係暈左係入面呀

男爵府

hashtag影視迷勳章

用133打佢手提,同佢講電話響

大宅

佢可能真係暈咗都唔定喎......

大宅

係冇暈左係入面,成Q日沖涼沖成個幾兩個鐘,
都唔知係入面做乜Q

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

body mask + face mask ha wah ~~

Have you found any 地底泥 at toilet ar ??

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我個太99又係咁...佢最鍾意係人地沖涼時間走入去沖涼+洗衫...(佢唔識睇電視,但人地睇電視時佢唔去沖)
入親去無1個鐘都唔洗旨意佢會出返黎...

男爵府

你 99 沖涼要成個幾兩個鐘咁誇張,但我阿媽啱啱相反,佢係極速沖涼,五分鐘都唔駛就沖完出返嚟

子爵府

好左我99都係咁..因為佢成日都話水費同埋電費好貴架嘛~~!!最抵死我氣管唔好..雖然係夏天~但係我沖凍少少既涼都會氣嚅架..佢竟然叫我地沖凍水涼喎~~好左我老公話佢自己都唔得~何況係我呢?一陣間俾錢睇醫生都o係返度喇

洋房

我62沖涼都好鬼慢要半粒鐘,又冇頭髮喎都唔知點解mouth: ,相返99沖涼就好快5分鐘,但係唔知佢沖得

男爵府

原文章由 火星撞地球 於 08-11-16 15:43 發表
我62沖涼都好鬼慢要半粒鐘,又冇頭髮喎都唔知點解mouth: ,相返99沖涼就好快5分鐘,但係唔知佢沖得

咦﹗咁你 99 咪可以同阿媽嚟一比賽,睇吓邊個最快沖完涼出嚟

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

妳拍佢門同佢講火燭啦

大宅

原文章由 Leomummy 於 08-11-15 21:40 發表
你 99 沖涼要成個幾兩個鐘咁誇張,但我阿媽啱啱相反,佢係極速沖涼,五分鐘都唔駛就沖完出返嚟

C6阿媽沖涼都係唔駛五分鐘,,仲要洗埋底底,,我以前成日同C6講笑問:[你屋企厠所係咪有鬼??入去超過五分鐘就會出嚟見你,,唔係點解你阿媽沖涼可以咁極速??],,不過都明白佢阿媽嘅心態,,日日都沖涼,,又唔係咁污糟,,駛咩沖咁耐??又覺得慳水慳電慳煤氣係緊要過沖涼乾淨啲.....唉,,都係算罷啦,,又唔係我訓喺佢隔離,佢覺得慳錢重要啲都冇錯嘅!!

男爵府

我阿媽都係沖五分鐘內出來, 由關門再開門計, 仲要洗埋頭, 都唔知佢點沖得乾淨, 我地而家唔係稱呼佢去沖涼, 我地只會話佢濕下個身

大宅

我99同太99又係好鍾意霸住個廁所嫁..
99又係鍾意人地急果陣洗埋衫同底底先出黎
太99又係..兩個好似鬧慢咁..日日都沖成個幾鐘先出黎
所以我會係太99沖涼之前同bb沖左涼先..費事一陣亞b要訓覺沖唔到

男爵府

原文章由 wmpl 於 08-11-16 18:37 發表

C6阿媽沖涼都係唔駛五分鐘,,仲要洗埋底底,,我以前成日同C6講笑問:[你屋企厠所係咪有鬼??入去超過五分鐘就會出嚟見你,,唔係點解你阿媽沖涼可以咁極速??],,不過都明白佢阿媽嘅心態,,日日都沖涼,,又唔係咁污糟,,駛咩沖咁耐??又覺得慳水慳電慳煤氣係緊要過沖涼乾淨啲.....唉,,都係算罷啦,,又唔係我訓喺佢隔離,佢覺得慳錢重要啲都冇錯嘅!!

我阿媽佢都以為真係慳咗,其實如果真係咁慳,就唔駛一年四季每次用水都要開熱水囉

男爵府

原文章由 Fatima_melanie 於 08-11-16 18:42 發表
我阿媽都係沖五分鐘內出來, 由關門再開門計, 仲要洗埋頭, 都唔知佢點沖得乾淨, 我地而家唔係稱呼佢去沖涼, 我地只會話佢濕下個身

錯‥完全錯,佢哋只係入去打個轉啫濕都唔濕吓:;pppp:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

其實我99沖涼同去洗手間都用好多時間。沖涼佢要慢慢沖,因佢驚D水"冼倒"要慢慢黎,沖完又要搽油(驅風油之類),去洗手間又因年紀大,要用好多時間至痾得出,不過佢每次用洗手間之前,都會問我地有冇人要用,佢會等我地用完佢至入去。

禁止發言

別墅

原文章由 jin9 於 08-11-15 17:08 發表
用133打佢手提,同佢講電話響

呢個提議幾好!

首頁

尾頁

跳至