自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

試過個朋友湊埋小孩一起來,所以一個鐘我食住等

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

試過等超過兩個幾鐘頭。當年少不更事,當局者迷,比條賤人玩

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yeemeif 發表於 16-9-23 22:50
我試過等個買家,等咗一個鐘,嚟到話無帶錢,同佢去㩒錢,去到話戶口無錢,件野唔買住,激到我
...

咁離譜都有

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有,約得我遲到超過半粒鐘預左要俾我潤下

別墅

回覆樓主:

中學時期約左個唔同校嘅好好朋友喺銅鑼灣等,等左一個鐘都無人,狂打電話揾唔倒,我只係好驚佢發生咩意外,之後一直keep住打電話都揾唔倒呢個朋友。後來有左fb,見倒佢一切安好,或者當時有原因要no show掛
出來做野,有朋友試過遲兩個鐘,不停拎家人來解釋點解會遲到(亦唔係第一次),自此我唔同佢做朋友。
我覺得遲到好浪費人地時間,時間真係好寶貴!

珊瑚宮

BK Milk勳章

試過等我老公1個鐘(果時拍拖)
好彩佢依家改左壞習慣
我最憎人遲到

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

試過,對方唔記得約咗我, 果時17歲,真係企喺度呆等, 而家唔會咁on 居

複式洋房

回覆:你們試過等人等足一小時嗎?

唔會再約佢

大宅

回覆樓主:

我有個好好朋友a,有次3個女仔約出黎,我同女仔b食完餐飯a先出到黎,a話等個仔訓醒晏覺先,ok fine...

第二次,又係3人聚會,我,男性朋友c加a, 我地3個細個係街坊,a同c耐冇見特登約出黎見下面,個約會仲係a提出,今次約唱k, 約左夜晚12點,a 2點先出現,好在有得唱下k等佢黎,男仔c話以後都唔約佢,因為上一次約食飯已經放飛機。。唉。。阿a又真係唔抵幫。。

男爵府

慣,大住肚都係咁等

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 丙丙 於 16-09-23 發表有!我

原帖由 showman 於 16-09-23 發表
咁佢有無位坐?
原本去A餐廳,佢準時黎就有大把位,佢黎到間餐廳已經排長龍,我地要迫住轉場,

佢懶可愛咁要全部人就佢食得佢鍾意食既野,邊有人理佢

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

以前試過,打電話比對方又唔聽,其實我有少少擔心佢有咩事,後尾自己去食飯然後返屋企,之後朋友有打黎解釋,我唔記得係咩原因喇,不過之後好似無再約過佢

大宅

以前有個好好朋友約去街,點知等左佢2-3個鐘,其間不斷打電話冇人聽。。

最後佢有出現,點知係帶左我去佢間傳銷公司sale我入會。。讀書時是交心的朋友,那刻個心真係痛到不能形容,唉(仲要上到去又要俾人夾住唔放幾個鐘。。)

伯爵府

引用:Quote:原帖由 showman 於 16-09-23 發表咁

原帖由 丙丙 於 16-09-24 發表
原本去A餐廳,佢準時黎就有大把位,佢黎到間餐廳已經排長龍,我地要迫住轉場,

佢懶可愛咁要全部人就佢食 ...
呢d人真係厚顏無恥。

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

chan4664 發表於 16-9-23 22:37
有位朋友約左我出來,但係佢可以遲到一小時後才出現, 我等到火滾之後就走了, 每次這位朋友出來,永遠都係 ...

習慣係咁根本唔會約佢,必要見也不會在街上。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

chan4664 發表於 16-9-23 22:37
有位朋友約左我出來,但係佢可以遲到一小時後才出現, 我等到火滾之後就走了, 每次這位朋友出來,永遠都係 ...

有呀,仲係識咗好多年,每年朋友圈有人生日就攪聚會,佢永遠遲到,最普通係一個鍾或以上,上一次仲no show, 無通知,whatsapp問先話嚟唔到,講真,我真係嬲,咁無交帶。 仲要平時whatsapp永遠係無反應。 自此,我約咗其他人再通知佢,佢得就得,唔得都唔會就佢,反正未必嚟。

子爵府

多次,已無聯絡這人了

公爵府

我試過、等半小時、果半小時豪比佢、但以後我都冇約佢、最憎人唔守時!冇論咩原因你唔去一件事、要人係條街企住等你我做唔到!

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:你們試過等人等足一小時嗎?

ex姑9,ex男友有時仲要放鴿子

我為貓狂

首頁
12345...6

尾頁

跳至