親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

kakamom1 發表於 16-10-4 21:22
之前住過一間台灣人開嘅,好干淨,近Greenwich,都係Zone 2,有廚房,要同另一房客share
...

講問可以pm bnb資料嗎,黎緊6月去。謝謝!

侯爵府

之前住過一間台灣人開嘅,好干淨,近Greenwich,都係Zone 2,有廚房,要同另一房客share
...

近underground 嗎?
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

男爵府

我5月也去英國!原本在Airbnb睇中一間apartment. 咁咪申請了,但等了一晚也沒有批我的申請。但同一間屋係Booking.com竟然有盤而且還可免費取消,雖然貴左$80/day! 但因為booking.com即刻confirm到便算了,但Book完後才見到取key要去附近的地産公司取. 請問有冇人有此經驗?因為我第一次租apartment

男爵府

is it easy from Heathrow airport to South Kensington?

Thanks

別墅

...

講問可以pm bnb資料嗎,黎緊6月去。謝謝!

複式洋房

Umi 發表於 17-4-8 17:06
我5月也去英國!原本在Airbnb睇中一間apartment. 咁咪申請了,但等了一晚也沒有批我的申請。但同 ...

我啱啱去完英國返嚟,其中一個喺Portsmouth 嘅apartment 都係經booking.com , 但唔係去地產取匙,而要到埗前20分鐘聯絡負責人取匙,過程順利,但要留意佢哋開門時間去到幾點,太夜到步未必有人喺度

男爵府

foolmoon 發表於 17-4-16 22:19
我啱啱去完英國返嚟,其中一個喺Portsmouth 嘅apartment 都係經booking.com , 但唔係去地產取匙,而要到 ...

唔該曬!

伯爵府

2018母親節勳章

heiheihoney 發表於 17-4-16 11:04
is it easy from Heathrow airport to South Kensington?

Thanks
Yes. Piccadilly line直接由Heathrow到South Kensington。不過呢個站冇lift,你預咗要秤行李上樓梯。

複式洋房

我六月去12天,都想住d有得煮食的apartment
有3歲小朋友,怕佢出街冇野啱食
想住倫敦幾日,Manchester 幾日
另想問車費係咪好貴,火車票越早買越平?
自駕遊資料有冇?
可否share 資料比我?謝謝

子爵府

dwey 發表於 17-4-19 21:13
我六月去12天,都想住d有得煮食的apartment
有3歲小朋友,怕佢出街冇野啱食
想住倫敦幾日,Manchester 幾 ...
我12月剛去過,都係Manchester 幾日,London 幾日,我全程住travelodge, ok 架,房間唔大,但床舒服,浴室乾淨, 地點方便,近火車站,underground
之前,都睇過air bnb, 但都唔平,兼且拎住行李揾,唔方便,最後住travelodge

複式洋房

細姐姐 發表於 17-4-19 21:21
我12月剛去過,都係Manchester 幾日,London 幾日,我全程住travelodge, ok 架,房間唔大,但床舒服,浴室 ...

可否比資料我呀

子爵府

dwey 發表於 17-4-19 21:44
可否比資料我呀
你可以上travelodge official web site 睇吓
Manchester suggest 你住Piccadilly 嗰間,好方便,大街,出機埸,坐火車,由火車站行過去,大街直路,推住行李,行7,8分锺

London 好多選擇,睇你想住邊區

6月唔知開始熱or not, 留意吓房間有冇冷氣

Manchester 同London 而家旺咗好多,唔使担心冇嘢食

複式洋房

細姐姐 發表於 17-4-19 21:56
你可以上travelodge official web site 睇吓
Manchester suggest 你住Piccadilly 嗰間,好方便,大街,出機 ...

Thank you

伯爵府

...

Can you PM? Thanks

大宅

想問同小朋友去有咩地方玩?6歲同3歲?住幾既London 就可以去得晒小朋友玩既點嗎?

珍珠宮

mimimim 發表於 17-2-11 07:37
你帶邊種煲?

759 煮公仔麵果隻O者.

大宅

youhello507 發表於 17-4-22 21:55
759 煮公仔麵果隻O者.
Thx

大宅

laulauyyy 發表於 16-10-1 08:19
請問大家有冇住過london airbnb 可以分享?
平平地, 近地下鐵
會去英國10日,如何有行程分享/討論都好歡迎 ...

請問大家找到london 住宿未?
Apart 如近tube都幾貴,但air bnb 又怕
有問題,我7月中去,一行6人
請指教

大宅

我12月去London,一行7人, any recommendations?
Many thanks

珍珠宮

travel lounge dockland 我住過不錯

首頁

尾頁

跳至