有無邊個算命師傅專長改名架?

我係女仔
|
Thanks
wongsauzyu
|
大陸一個師傅 ,唔錯。
Mrs_Leung_X
|
其實搵算命改名要幾錢到?
Chirley
|
我地係自己諗左個名同俾埋BB出世時間等俾師父睇下岩唔岩
|
王/黃師傅.全名好似叫王/黃晉虎(我忘了邊個王先啱)
佢朝早係黃大仙廟夜晚係廟街擺檔.改名$800
我覺得佢幾好嫁,我啲兄弟姊妹係佢改名,連我家姐2個小朋友都係。
雖然佢講講下野會申條脷出黎(我諗佢係神經線有事),但佢真係有料到,真心推介
mewooo
|
原帖由 [email protected]@ 於 16-10-03 發表
我覺得佢幾 ...
係叫「黃晉虎」啊我個女都係搵佢改名 我都覺得佢有料
佢幫我個女改d名我同老公都好鐘意 師傅話個女八字欠木 揀左個草花頭有木岩個女

我係女仔
|
mewooo 發表於 16-10-9 20:56
係叫「黃晉虎」啊我個女都係搵佢改名 我都覺得佢有料
佢幫我個女改d名我同老公都好鐘意 師傅話個女 ...

你屋企人改左名後有咩唔同左?
mewooo
|
係我個女改名啊 屋企?一直很好啊

我係女仔
|
咁佢有無叫你擺d咩係屋企?
yeemi
|
[email protected]@ 發表於 16-10-3 22:57
我覺得佢幾 ...

佢會唔會講下bb命格?五行旺,忌咩?
|
yeemi 發表於 16-10-24 23:10

我印象中好似有講嫁,因為太耐了我唔敢100%肯定。(emoji)(emoji)
mamacar
|
我係女仔 發表於 16-10-1 20:57
Thanks
自己有用開一個, 咁就搵埋佢改名咁, 有講埋BB的性格, 同埋俾5個名揀咁.
mewooo
|
原帖由 yeemi 於 16-10-24 發表
有講 bb命格 五行旺忌啊

123onebaby
|
我揾洪菁蔚師傅
七年前搵佢同阿仔改
其實係尼度d Jm 介紹的
個時$1000
佢可以what's app 同打電話問佢野
好似夜晚12:00 前都可以

上網打佢名就見到
所以不要 pm 我

123onebaby
|
123onebaby 發表於 16-12-7 07:41
我揾洪菁蔚師傅
七年前搵佢同阿仔改
其實係尼度d Jm 介紹的

有講埋五行個d
欠咩喜用咩禁
都有名比我㨂下
不是一個禁少
以前d Fd 話去黃大仙好似得一個名比?
SiubAL
|

上網睇左洪菁蔚冇舖頭冇地址,
即是無商業登記做業餘嗎?
個人照都搵唔到張。

得電話。冇得見面,收左錢有咩問搵唔到佢真人點好?

我搵過蔡真步堂蔡興華改名$5000,上環,不過名麻麻。
Rose8116
|
[email protected]@ 發表於 16-10-3 22:57
全名叫黃晉虎
我覺得佢幾好嫁,我啲兄弟姊妹係佢改名,連我家姐2個小朋友都係。
黃師傅有料到
nancy0246
|
我覺得佢幾好嫁,我啲兄弟姊妹係佢改名,連我家姐2個小朋友都係 ...
我係Whats app搵黃晉虎改名架,我都覺得幾好呀
wongngice
|
nancy0246 發表於 17-10-19 12:19
我係Whats app搵黃晉虎改名架,我都覺得幾好呀

請問有冇電話?
beamsxmia
|
我覺得佢幾 ...

So far 小朋友點呀?