親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我部機新買都唔夠2星期,應該全部軟件最新的,但我唔明點解Chrome 和 explorer都不支援多個目的地大眾路線規劃。求教!感謝!

大宅

引用:我部機新買都唔夠2星期,應該全部軟件最新

原帖由 Blue_Blue 於 16-10-02 發表
我部機新買都唔夠2星期,應該全部軟件最新的,但我唔明點解Chrome 和 explorer都不支援多個目的地大眾路線 ...

子爵府

BK Milk勳章

Blue_Blue 發表於 16-10-2 23:09
我部機新買都唔夠2星期,應該全部軟件最新的,但我唔明點解Chrome 和 explorer都不支援多個目的地大眾路線 ...

唔support就唔support. 始終手機唔同電腦,唔係你電話有問題。
我以往多用電腦 google map save 起行程再響手機開番。 google有個新app "google trip" 或會試下。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我屋企部電腦個IE得呀,但Chrome唔得。
但公司部電腦既Chrome又得。

大宅

引用:Quote:Blue_Blue 發表於 16-10-2 23:09 我

原帖由 ada_fung 於 16-10-03 發表
唔support就唔support. 始終手機唔同電腦,唔係你電話有問題。
我以往多用電腦 google map save 起行程再 ...
我是用電腦的

大宅

引用:我屋企部電腦個IE得呀,但Chrome唔得。但公

原帖由 goo_littlebb 於 16-10-03 發表
我屋企部電腦個IE得呀,但Chrome唔得。
但公司部電腦既Chrome又得。
我公司部電腦得,但現在屋企部新電腦唔得,所以唔知點解。

大宅

引用:Quote:Blue_Blue 發表於 16-10-2 23:09 我

原帖由 ada_fung 於 16-10-03 發表
我以往多用電腦 google map save 起行程再 ...
咁我試下Google trip 。
之前我用google my maps save 晒所有旅遊景點,昨晚開始諗住用乘換案內和google map count 時間同睇下一日行唔行到去我所plan既景點,但用唔到所以停左係道。
謝謝你提議google trip,我今晚回家睇下

首頁

尾頁

跳至