9個月大bb去旅行,食物點安排?

Arrina
|
zoe990 發表於 16-12-28 20:06
我都想要check list !!
Thank you!!!

我都想要啊
debbiebu
|
我都想要個LIST呀唔該你!!
debbiebu
|
回覆 Yvonne註冊護士@牛欄牌 的帖子

我想問係咪應該自己帶樽裝水去? 可以寄倉嗎?
yukichopper
|
debbiebu 發表於 17-1-9 14:40
回覆 Yvonne註冊護士@牛欄牌 的帖子

我想問係咪應該自己帶樽裝水去? 可以寄倉嗎? ...
我買蒸餾水,自己飲晒,之後用個樽帶室企啲水
寄倉呀
debbiebu
|
回覆 yukichopper 的帖子

寄倉有冇限帶寄幾多litre水? 我老公話寄4.5L o個隻唔駛分支裝
Siubh
|
我都想要張checklist...thx
Siubh
|
想問baby food其實係咩?喺邊度買?
AnnaLui88
|
Aliceccw 發表於 16-10-13 16:49
Baby food 或者即食粥,就咁用熱水座熱。同最好自己帶撙裝BB純水開奶。以上三樣我都有 (因我同七個月阿B去 ...

Hello, 我想要個LIST, 麻煩可以PM我嗎, thanks~
maggie-tmK
|
Baby food 或者即食粥,就咁用熱水座熱。同最好自己帶撙裝BB純水開奶。以上三樣我都有 (因我同七個月阿B去 ...

Hello 請問可以share 個list嗎?thx
Shan58
|

我都想要check list thx (emoji)
ppkid
|
我想要個CHECKLIST, THX!!
wlhpks
|
Hello, 我想要個LIST, 麻煩可以PM我嗎, thanks~
shibasaki
|

hello,我想要個check list, 可以pm我嗎?
colorbaby2
|

我想要個LIST, 麻煩可以PM我嗎thx
Mandy23
|

sunshine_paris
|
可以pm個list給我參考嗎?Thanks!
littlepiggy_c
|
我仔現在7個月大,想問下有經驗的媽咪,其實BB一歲前去旅行,個幾日只是俾佢飲奶,唔食粥仔/糊仔得唔得?thanks!
Cm111
|

可以pm個check list給我參考嗎?Thank you ❤️
kakakk
|
pm list thx~
carrie43043
|

請問可否pm我,thx