自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

如果係萬X度買, 一定會退, 好多都會肯換。果陣我係果度做我都百思不得其解, 試過有人飲左半樽咳藥水話冇效拎返黎退, 係公司規定。(當然都係睇情況啦) 但好明顯飲左半樽咳藥水可能已經飲到好返就拎黎退貨, 我覺得退貨既公司係良心公司, 最大問題係果D厚面皮唔要面既人, 拎去搵呢D原因退貨, 該公司又真係奈佢唔何。
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:good_pig 發表於 16-10-7 23:14 咁換

原帖由 千千萬萬 於 16-10-08 發表
佢食吖,因為做超低價又有嘢送咪買左好多,食到就到期都食唔曬吖
跟住又原價買盒新既去換?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:如果係萬X度買, 一定會退, 好多野萬X唔理你

原帖由 Tingche 於 16-10-08 發表
如果係萬X度買, 一定會退, 好多野萬X唔理你咩原因, 只要你有單, 就算過左期佢都可以換, 果陣我係果度做我都 ...
我公司都做萬寧生意,最後咪退黎我地度,有d真係用剩少少話要退

珍珠宮

畀面勳章

回覆:咩人都有

好彩我唔食

子爵府

2018復活節勳章

子爵府

畀面勳章

回覆 good_pig 的帖子

係呀, 佢地咩客話退貨佢地都照收, 好喇, 最後都係推返比供應商。
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

侯爵府

2018復活節勳章

千千萬萬 發表於 16-10-7 10:14
同d舊同事食飯,吹吹下水,有個講緊佢食緊某個牌子既蟲草,乜乜同乜乜代言㗎,好巴閉㗎,成日做超低價又送 ...

華,乜有人咁衰格㗎?
咁有時真係大牌子都未必信得過喎
其實,當事人有冇諗過,佢可能害人終害己呢!人地回收完咁多貨冇可能攞去扔啩?,好有可能咪換新嘅日期標籤再推出市場?咁受番嘅咪又係佢...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yurijm 發表於 16-10-7 11:13
係咪數字哥同防腐劑女星代言果隻牌子
呢隻食過幾樽都無用

首頁

尾頁

跳至