鍾意<<防彈少年團>>BTS入黎傾

miffyumiffy
|

恭喜我家宇宙彈蟬聯BBMAs Top Social Artist

https://youtu.be/GiO2QF7m_Dg

仲第一次在BBMAs舞台

https://youtu.be/qDEakO-krxY

忙內腹肌正式出道

https://youtu.be/HQaU3GU4l5s

MIC DROP (STEVE AOKI REMIX)

視頻://www.youtube.com/embed/ixxR3ZoqnF0

DNA

視頻://www.youtube.com/embed/MBdVXkSdhwU

BLOOD, SWEAT AND TEARS

視頻://www.youtube.com/embed/hmE9f-TEutc

NOT TODAY

視頻://www.youtube.com/embed/9DwzBICPhdM

SPRING DAY

視頻://www.youtube.com/embed/xEeFrLSkMm8

FIRE

視頻://www.youtube.com/embed/ALj5MKjy2BU

I NEED YOU

視頻://www.youtube.com/embed/jjskoRh8GTE

DANGER

視頻://www.youtube.com/embed/43r6lXilbcQ

DOPE

視頻://www.youtube.com/embed/BVwAVbKYYeM

SAVE ME

視頻://www.youtube.com/embed/GZjt_sA2eso

RUN

視頻://www.youtube.com/embed/wKysONrSmew

YOUNG FOREVER

視頻://www.youtube.com/embed/LbvE0FV_70U

BOY IN LUV

視頻://www.youtube.com/embed/m8MfJg68oCs

COVER

HUG ME by 泰泰

視頻://www.youtube.com/embed/Va83fZ0BPWU

SOMEONE LIKE YOU by 泰泰

視頻://www.youtube.com/embed/56jN9-cMEBU

WE DONT TALK ANYMORE by 果果JIMIN

視頻://www.youtube.com/embed/RbctNBlXBJc
vievievie    發表於 17-5-16 09:55
miffyumiffy
|

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
vievievie    發表於 17-5-16 09:57
miffyumiffy
|

DANCE PRACTICE

DNA

I LIKE IT

SPRING DAY

21ST CENTURY GIRL (HALLOWEEN VERSION)

BLOOD, SWEAT AND TEARS

RUN

DOPE

BOY IN LUV

DANGER

I NEED YOU

FIRE

SILVER SPOON

NO MORE DREAM

vievievie    發表於 17-5-16 09:57
simsim06
|
恭喜新帖開張

vievievie    發表於 17-5-16 10:57
miffyumiffy
|
simsim06 發表於 16-10-7 17:06
恭喜新帖開張
你終於來了

成個BK可能得我地3個

唔緊要啦, 開個開新帖好過在雲畫果邊撈埋一堆傾, 好似搭錯線咁

simsim06
|
真心勁

vievievie    發表於 17-5-16 10:57
miffyumiffy
|
simsim06 發表於 16-10-7 17:10
真心勁
佢地真係好紅, 大勢男團

我地幾有眼光

simsim06
|
miffyumiffy 發表於 16-10-7 17:10
你終於來了

成個BK可能得我地3個

感覺上得我地3個,但我相信有隱形人無出聲姐

開左帖都好,唔駛雲畫skip我地傾防彈
simsim06
|
miffyumiffy 發表於 16-10-7 17:17
佢地真係好紅, 大勢男團

我地幾有眼光

其實防彈能夠無大公司撐,又無靠綜藝圈飯,能夠上到呢一步真係全靠佢地自己既努力,我都想讚自己甘好眼光
miffyumiffy
|
simsim06 發表於 16-10-7 17:22
其實防彈能夠無大公司撐,又無靠綜藝圈飯,能夠上到呢一步真係全靠佢地自己既努力,我都想讚自己甘 ...
又型又靚仔, 唱歌叻跳舞又近

我都會聽BIGBANG同EXO, 但無防彈咁吸引, 就算唔睇樣, 齋聽歌真係好掂

佢地幾條友仔仲又可愛又攪笑

simsim06
|
尋日講開新專輯相過於成熟,但唯獨Jimin好型

vievievie    發表於 17-5-16 10:58
simsim06
|
miffyumiffy 發表於 16-10-7 17:27
又型又靚仔, 唱歌叻跳舞又近

我都會聽BIGBANG同EXO, 但無防彈咁吸引, 就算唔睇樣, 齋聽歌真係好掂

睇防彈stage簡直係視覺享受,真係唔知點解睇極唔厭

睇團綜完全覺得佢地痴線架
miffyumiffy
|
simsim06 發表於 16-10-7 17:59

睇團綜完全覺得佢地痴線架 :h ...
佢地跳舞係爆炸性力量型, 係佢地咁後生先可以跳到呢個LEVEL

各人有各人唱功, 有靚聲, 有磁性, 有RAP, 合唱無敵, 個個都可以獨當一面

除咗團綜好笑, 佢地在YOUTUBE/ FB都好多片, 你用痴線來形容佢地, 真係好鬼貼切, 比佢地笑C

ccdccl
|
原帖由 miffyumiffy 於 16-10-07 發表

釜山ONE ASIA FESTIVAL壓軸表演, 呢啲先係演唱會嘛
多謝simsim通知,報到先

今晚返屋企我又post一首MV先

ccdccl
|
原帖由 simsim06 於 16-10-07 發表

睇團綜完全覺得佢地痴線架 :h ...
佢地的舞已夠快,仲要跳2倍速

ccdccl
|
原帖由 simsim06 於 16-10-07 發表
感覺上得我地3個,但我相信有隱形人無出聲姐

開左帖都好,唔駛雲畫skip我地傾防彈
係呀,森林果邊應該忍得我地好辛苦

ccdccl
|
你地鐘意果果頭髮咩色?我女話最想佢係黑色,但我又冇咩所謂,啡色黑色都靚,金色應該嘛嘛地,髮型我覺得佢分界靚仔D,但鬈髮唔係好襯佢

miffyumiffy
|
ccdccl 發表於 16-10-7 18:20
多謝simsim通知,報到先

今晚返屋企我又post一首MV先

你黎拿

等緊你
miffyumiffy
|
ccdccl 發表於 16-10-7 18:22
係呀,森林果邊應該忍得我地好辛苦

雲畫想打瓜我地
miffyumiffy
|
ccdccl 發表於 16-10-7 18:25
你地鐘意果果頭髮咩色?我女話最想佢係黑色,但我又冇咩所謂,啡色黑色都靚,金色應該嘛嘛地,髮型我覺得佢 ...

佢話佢自己覺得黑頭髮最襯佢, 我都覺得係