土瓜灣區媽媽會

happyluckyB
|
有沒有住土瓜灣區的媽媽 一齊交流一下 (emoji)
Pui1Sai
|
我住紅磡果邊!你個bb幾大?
happyluckyB
|
我懷孕中是新手媽媽,明年3月出世 你呢?
Pui1Sai
|
我個bb 10個月大喇!
happyluckyB
|
Pui1Sai 發表於 16-10-10 09:49
我個bb 10個月大喇!

多多交流 (emoji)
Minnie2010
|
你住邊?加入ws gp 吧!
jetseeka
|
我住土瓜灣
colorbaby2
|
Minnie2010 發表於 16-10-11 03:07

如果有加埋我,bb30/7 女女,住土瓜灣
Pui1Sai
|

我住紅磡廣場附近,係咪有ws gp?我又想加入!
joannewu_0302
|
我住土瓜灣, 有WS GP都可以加我架!
啤啤熊528
|
係唔係有土瓜灣谷啊…可以加埋我嗎…謝謝
啤啤熊528
|

係唔係有土瓜灣谷啊…可以加我?
wong2323
|
禁止開立/邀請/徵求加入任何通訊群組,請參閱置頂通告

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12255497&extra=page%3D1
國務專員 發表於 14-7-17 19:16
鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
bubu79
|
happyluckyB 發表於 16-10-8 15:26
有沒有住土瓜灣區的媽媽 一齊交流一下 (emoji)

土瓜灣,可以傾下計

liksang
|
我都係土瓜灣,女女2016.1月出世
liksang
|
我都係土瓜灣,女女2016.1月出世, 樓主請加我入GROUP, 己私信至你, 謝謝
dani1234
|
hi, 我都係住土瓜灣,我女2016年4月出世, 我都想入GROUP, ,可唔可以加埋我? 請check PM, thx~!

Iamhannah
|
2015年11 月 約埋去下公園玩呀,,,
ballball1313
|
土瓜灣
Kakayin1
|
我係呀 不過bb下個月出世