自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:咁買野有咩謂呀,連自己手拿住既係咩都睇唔

原帖由 rayrayus 於 16-10-17 發表
咁買野有咩謂呀,連自己手拿住既係咩都睇唔清...
依家d人係咁
係咪都搶曬先,之後咪慢慢揀,唔啱先掉返出來
前排aexn星期三有$10個日本蘋果,一開箱d人係咪都搶成車,慢慢揀完就亂掉返出來,掉到d蘋果瘀曬
好鬼衰格

聽朋友講lc開倉都係咁乜都搶左先慢慢揀

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

早兩三年去長沙灣果個都唔會咁,好好行喎

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

回覆:Tooxsland開倉 好恐怖

13號下午去,人唔算多,但D人系買到自己搬唔到甘多。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好恐怖

愛 我 就 別 傷 害 我

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

上次好似工展會又係咁搶

子爵府

伯爵府

育兒性格勳章

sfuhsg 發表於 16-10-17 03:03
依家d人係咁
前排aexn星期三有$10個日本蘋果,一開箱d人係咪 ...

咁樣糟蹋D蘋果真係好衰格,整到瘀哂仲邊有人買。

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

babychuhk 發表於 16-10-17 00:02
啲人咩事 好平都唔洗咁
唔知以為唔洗錢
見片中啲人全部都唔理3721拎左先

我之前去九龍灣工廈開倉
芝麻街長褲30元
衫10元起
針織外套70
泳衣30
都冇咩人睇

寶石宮

回覆:Tooxsland開倉 好恐怖

zombie

翡翠宮

依家d人係咁
前排aexn星期三有$10個日本蘋果,一開箱d人係咪 ...

lee 個行為極討厭同冇品

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

依家d人係咁

下,開倉係咁架wor!上次去飛甩雞毛開倉,唔係c9,一樣咁顛。
我真係戰鬥值低、無經驗,唔明d人點解明明隻sample鞋唔係自己碼,都要死攬住唔放

男爵府

回覆樓主:

人多都唔係最大問題,重點係貨少,加上佢地冇人流管制。。。所以搞到咁。。。上年嚮荔枝角唔係咁的。。。可能市區太方便到‘自由人士‘去掃。。。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

唔好話睇倒條片咁屍殺情況,得呢度一半人都已經入都唔會入,簡直係可以用恐怖黎形容。。。。。睇倒都覺辛苦,仲上埋報紙。。。

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

可能真係太平,平到好似唔駛錢,佢地覺得咁平就算買左返去,唔啱都可以俾人或掉,都唔肉赤。我覺得搶平貨唔係問題,但啱唔啱都獵就唔係幾好。。。

我上星期經過荃灣愉景果間,做緊減價,真係十幾蚊一件,不過依個牌子d款我麻麻,所以無買,
但如果着開既又真係好抵!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Charlotte_mom 發表於 16-10-17 08:18
下,開倉係咁架wor!上次去飛甩雞毛開倉,唔係c9,一樣咁顛。
我真係戰鬥值低、無經驗,唔明d人點解明明隻 ...

唔係喎,想當年我仔仲細時,去呢間開倉,啲嘢一樣好平,但完全唔係咁架喎,冇人搶,仲可以慢慢行,講緊係7,8年前。

伯爵府

好激烈既開倉 我呢D成舊飯既去到一定比人撞死左
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

覺得咁樣搶嚟唔係自用既咯

似好快會易手

水晶宮

從來唔去開倉,就係驚咗呢d場面

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kc_01k 發表於 16-10-17 09:50
唔係喎,想當年我仔仲細時,去呢間開倉,啲嘢一樣好平,但完全唔係咁架喎,冇人搶,仲可以慢慢行,講緊係7 ...

而家資訊太發達。FB whatsapp bk盛盛一個知個個知。
我仲on居居睇岩至叫人拎碼。後來發現蠢左,應該好似隔離咁一拎30對慢慢試,再還返29對

首頁

尾頁

跳至