想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 hellobaby12345 的帖子

不用把打浸我,我已經係台灣做左架啦。。
台灣有樣好,幫我驗到原來我有免疫系統有個數字太高。。呢個我去台灣先知,佢話睇日返入放囊胚時,打幾枝針就得。。就係甘。。

男爵府

謝謝你分享先,位時我係絕對信佢,所以去左台灣做囉。。。。

但唔會再睇,我去左台灣做,唔搵佢做,會好怪。。

唉。。而家等m到。。可能做完ivf亂左了。。

大宅

Yes_Mom 發表於 16-10-21 17:32

有人可以改善,有人唔得。。。之後我不停上網睇,係有人成功

我聽過另一個不孕科醫生 陳億士講座
佢話如果男人既精子合和指數差少少
佢可能食下維他明中藥 會由49分去到50分
但如果同條合格線爭好遠
就唔好諗住食野會改變得到
我聽完先明白
原來我老公食幾多由美國訂返黎既維他明 蠔皇素 茄紅素 生蠔 海參 都改善唔到形態

我都聽好多jm係台灣成功
如果你真係唔係心急想生 又唔鐘意係香港醫生
祝你係台灣搵過好醫生幫到你同先生

大宅

Yes_Mom 發表於 16-10-21 17:43

不用把打浸我,我已經係台灣做左架啦。。

原本你係台灣都做左ivf 祝你成功

男爵府

謝謝你先,雪定2,3年後用。。同一時間可以再試自然。。。但我心態就冇壓力了。。。台灣個邊話唔駛再做。

大宅

我好耐冇上來。我三年前揾藍醫生做Ivf.一次即bingo

我的問題也是<1%.藍醫生叫我直接Ivf.因為冇乜嘢可以令精子由差不多零分上返去合格。做iui 係平d,但我計過做三四次已經等如Ivf
加上我個時已經35。女性生育機會在35後會穾然急降。所以最後我都冇試iui
Iui得10%至15%,我覺得一係唔博,一係博盡。
我覺得藍醫生好好。

首頁

尾頁

跳至