想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

sykmj 發表於 16-11-8 13:09
雅蘭gallxx同林雅麗是2個不同地方,林醫生無錯是開一點,雅蘭gallxx除了抽血仲有照聲波的,所以你試下可否 ...

原來係咁,多謝你。另外,你係咪day 8時愛群話你知放鮮胎定雪胎?

大宅

neckmum 發表於 16-11-8 13:28
原來係咁,多謝你。另外,你係咪day 8時愛群話你知放鮮胎定雪胎?

我是day7(因為day8假期,而day7星期六又約不到超聲波);我果日走左一轉台灣即日來回,係果日同我講的

別墅

sykmj 發表於 16-11-8 14:09
我是day7(因為day8假期,而day7星期六又約不到超聲波);我果日走左一轉台灣即日來回,係果日同我講的
...

明白曬,多謝成日解答我既問題。加油,祝好孕

大宅

neckmum 發表於 16-11-8 12:17
如果臨時要請多幾日都唔知點算,我本身都難請假
熊寶寶,你會去邊抽血同照呀?我想只請半日假, ...
hee, 你同我擔心問題一樣, 原來我都想請半日假搞掂佢, 但係我而家多左個題題, 我有機會星期六來m. 咁day2是星期日邊度都冇得做, 都唔知點算>< 我照book 左林雅x 星期一, 因為見jm 們睇開佢, 搵佢係因為我唔想解釋一輪話去台灣ivf, 佢應該明白我地需要咩資料~

大宅

sykmj 發表於 16-11-8 12:32
姑娘同我講係放day3鮮胎,所以我先預成十日,我覺得反而系臨時話放雪胎先唔洗十日,抽完卵就走得

我得5粒 ...
我諗都係 出發前問清楚佢好d, 如果抽同放, 見之前jm 真係要預10日時間ga, 祝你一切順利, 最緊要成功

大宅

sykmj 發表於 16-11-8 14:09
...
sykmj , 你冇day 2 打去book day 7超聲波? 定係day2打去, 已full, 我而家擔心緊會出現你既情況...

大宅

熊寶寶bb 發表於 16-11-8 15:03
sykmj , 你冇day 2 打去book day 7超聲波? 定係day2打去, 已full, 我而家擔心緊會出現你既情況... ...

有,day2星期一果陣問埋day7星期六結果雅蘭同林醫生也full

大宅

熊寶寶bb 發表於 16-11-8 14:55
hee, 你同我擔心問題一樣, 原來我都想請半日假搞掂佢, 但係我而家多左個題題, 我有機會星期六來m. 咁day2是 ...

你穩陣d send個email問下愛群day2是星期日咁day3數據可以嗎?我上次問過佢都話得

大宅

熊寶寶bb 發表於 16-11-8 14:55
hee, 你同我擔心問題一樣, 原來我都想請半日假搞掂佢, 但係我而家多左個題題, 我有機會星期六來m. 咁day2是 ...

你book左林醫生day3星期一已經好好,如果最後話唔埋遲左一日,變左星期日day1, 你依舊可以照去個booking

大宅

sykmj 發表於 16-11-8 15:47
你book左林醫生day3星期一已經好好,如果最後話唔埋遲左一日,變左星期日day1, 你依舊可以照去個booking
...
嗯嗯..我都係咁諗, 請問雅蘭係搵邊個醫生照超聲播的?我想BOOK 埋星期六, 費時來M提早星期5, 唔該哂^^ 你幾時出發呀?

大宅

我未去過唔知有幾多個醫生揀,比我會打去問有冇女醫生揀

我星期四過去喇~

大宅

唉!經期又遲左,已經41日都未黎,本來打算經期黎就開針,點知又未黎!

經過幾次 IVF之後,今年年初到依架啲經期一直都唔準時,好煩!

大宅

sykmj 發表於 16-11-8 17:48
我未去過唔知有幾多個醫生揀,比我會打去問有冇女醫生揀

我星期四過去喇~

祝你順利,記得回來報告下

大宅

icecocoa 發表於 16-11-8 17:58
唉!經期又遲左,已經41日都未黎,本來打算經期黎就開針,點知又未黎!

經過幾次 IVF之後,今年年初到依架 ...
見完翁醫生,現在從新出發,加油

大宅

icecocoa 發表於 16-11-8 17:58

經過幾次 IVF之後,今年年初到依架 ...

做左好幾次ivf?你都是搵翁醫師嗎?

唔好唔開心,收拾心情再重新出發,有了上幾次經驗,相信會更清楚問題所在,話唔定今次係最後一次,努力呀jm

如果可以做下運動,等血液循環好d,睇下會唔會幫助到早d來m

大宅

熊寶寶bb 發表於 16-11-8 18:43
做左好幾次ivf?你都是搵翁醫師嗎?

唔好唔開心,收拾心情再重新出發,有了上幾次經驗,相信會更清楚問題 ...
係香港做左兩次,放過day3胎,唔成功
跟住去左翁度,做左4次,有做PGS,全部唔pass PGS

第3次iVF之後,經期就變得唔準時

我已經有做多左運動,可能係因為我高齡

多謝您!

大宅

icecocoa 發表於 16-11-8 19:13
係香港做左兩次,放過day3胎,唔成功
跟住去左翁度,做左4次,有做PGS,全部唔pass PGS
大家都要加油,這條路真係唔易行,其他人好難明白我地心情

大宅

熊寶寶bb 發表於 16-11-8 18:03
祝你順利,記得回來報告下

大宅

幣喇, 打去GALLUS 想BOOK DAY2 照卵泡, 黎緊星期五 同 六 都FULL, 林雅X 醫生星期六都FULL! 仲可以BOOK邊個醫生

大宅

回覆:熊寶寶bb 的帖子

試下旺角鐘炎午

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊