自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日我去左追星,佢地出道時候我都只係個中學生,細個冇乜錢資訊都冇咁發達,作為小粉絲只係買cd,去信和買相,儲下剪報,後黎佢地亦都唔算好紅,係近呢幾年佢地先紅返。。今日佢地有街頭表演,近距離聽到佢地唱live,真係堅開心,成個少女咁,仲同佢地有合照,勁正呀,不過唔敢post上fb,自己偷偷收藏就算,身為兩子之母仲去追星,我驚比朋友笑,但係心裡面真係好high呀,即時覺得個人好青春好熱血!哈哈,比我分享下,jm們唔好笑我呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

係邊位星呀?

大宅

baby_lover 發表於 16-10-31 03:31
係邊位星呀?

Shine~ 天佑&又南

水晶宮

羨慕呀~~ 如果我兒時偶像有live show, 我會仆到去,可借他人在天國...只能在家loop佢D演唱會....

wcpcelia    發表於 16-10-31 09:32

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

鍾意咪追,機會唔係成日有,唔阻住人又無憾咪得。

我都試過,早幾年追偶像由外國追到返香港,我又支持我老公去追。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

timycy 發表於 16-10-31 03:37
Shine~ 天佑&又南

哎呀!做咩唔叫埋我呀!
我以前唱K好鍾意唱"半成年"架!我而家久唔久都聽番佢地D歌!之前天佑結婚既消息我都有睇報導,又南之前演個部”王家欣”我都有睇架!

但係我大你好多,佢地出道個陣我已經係人媽媽喇!
我近年好鍾意黃子華,早兩年去睇佢既舞台劇,謝幕個陣,我大叫”子華!我愛你呀”!我老公就坐係我隔離跟住子華話”我都愛你”

咬香口膠    發表於 16-10-31 14:44

大宅

stkyo 發表於 16-10-31 05:54
哎呀!做咩唔叫埋我呀!
我以前唱K好鍾意唱"半成年"架!我而家久唔久都聽番佢地D歌!之前天佑結婚 ...

你c6真係好,會陪你睇。。

如果出年shine開演唱會,我諗住自己去或者搵朋友陪我去。。

大宅

bosch 發表於 16-10-31 05:25
鍾意咪追,機會唔係成日有,唔阻住人又無憾咪得。

我都試過,早幾年追偶像由外國追到返香港,我又支 ...

你個偶像係邊個呢?

首頁

尾頁

跳至