親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想出年SUMMER 去, 我想請教下太約咩價位先叫平?
而家HK EXPRESS 係$1128 + $1128 = $2256 來回, 未計劃位及行李, 呢個價錢OK 嗎?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

請問有冇人知?因為之前無睇開名古屋,都吾知咩價位好
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

回覆樓主:

今年8月尾去cx 3800全包, 4月訂剛有減假, 晚機去晚機返。
我無買開hk express唔知幾多。

大宅

HK Express計埋稅貴過1K我都唔會買佢....特別日子除外

大宅

2大2小,12k 左右,全包,就吾知抵吾抵添

男爵府

HippoStore 發表於 16-11-9 22:24
而家HK EXPRESS 係$1128 + $1128 = $2256 來回, 未計劃位及 ...

呢個價唔係平,正正暑假除外,$2000內全包就好入

wcpcelia    發表於 16-11-11 15:32

別墅

2000是只包機票?!連埋哂其他野好似唔止
我2大1小剛剛check 要9千左右。

大宅

bearonweb 發表於 16-11-10 18:26

佢指2千全包就算合理

大宅

bearonweb 發表於 16-11-10 18:26

佢指二千全包就合理

大宅

brima 發表於 16-11-10 18:20
呢個價唔係平,正正暑假除外,$2000內全包年好入

我睇八月,都算正正暑假吧!
甘請問約幾錢呢?

男爵府

HippoStore 發表於 16-11-9 22:24
而家HK EXPRESS 係$1128 + $1128 = $2256 來回, 未計劃位及 ...

HK Express去名古屋的班次時間幾好,9:05出發,17:45回程。
行李機場20kg: $260/每程
機場建設費: $90
兩邊機場稅

票價大約$3000
請留意機上沒有娛樂,不可帶食物飲食,但準時起飛

大宅

tammykam01 發表於 16-11-10 20:24
HK Express去名古屋的班次時間幾好,9:05出發,17:45回程。
行李機場20kg: $260/每程
機場建設費: $90

我就係想問,3000 算平嗎?

男爵府

HippoStore 發表於 16-11-10 21:30
我就係想問,3000 算平嗎?

廉航只是逐項收費,並不代表平。
假如你想享受機上娛樂和飛機餐(三個半小時機程),它不適合你。
請留意CX的fan fares.
我的朋友在5月去名古屋,二千多元機票,覺得很抵!

大宅

tammykam01 發表於 16-11-10 21:49
廉航只是逐項收費,並不代表平。
假如你想享受機上娛樂和飛機餐(三個半小時機程),它不適合你。
請留意C ...

Hk express 我坐過去Korea & Osaka ,我覺得ok

只是吾知呢個票價,係summer holiday 算吾算平

想睇下有冇其他人可以分享下2016 summer holiday 的票價

禁止訪問

大宅

clubman1800 發表於 16-11-10 23:23
15-July -- 25-Aug 係暑假旺季, 拿五月、六月考試季節,不是公眾假期的價錢來比較, 是廢話.
Fanfare 的確有 ...

即係$3000 都叫平Lu

禁止訪問

男爵府

HippoStore 發表於 16-11-10 23:39
即係$3000 都叫平Lu

今天 HKE $111 看左未,應該會有平D

男爵府

brima 發表於 16-11-11 08:43
今天 HKE $111 看左未,應該會有平D
HKE 呢幾次優惠, 什麼$68, 買去程送回程, 同$111 我都有捕,
基本得30/8, 31/8 出發至有優惠

btw, 回樓主, 呢幾年我都係暑假去日本,
都係搭廉航, 基本一家三口平均都要$3k up (有劃位、行李40kg 去60kg 返)

大宅

BoNLuI 發表於 16-11-11 08:59
HKE 呢幾次優惠, 什麼$68, 買去程送回程, 同$111 我都有捕,
基本得30/8, 31/8 出發至有優惠

個D特別優惠,mega sales 我無諗,因為實無我份的

集合甘多意見中,好似$3000 per person is ok ,諗好邊日去就出票先

首頁

尾頁

跳至