親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

頭先想買TICKET, 但係HK EXPRESS 入極小童個MEMBER # 都話錯, 但CHECK 左好多次, 名, 姓, 出生日期, 稱呼都岩, CHAT 問話唔知點解, HOTLINE 又話唔知. 真係激死.

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

HippoStore 發表於 16-11-15 22:45
頭先想買TICKET, 但係HK EXPRESS 入極小童個MEMBER # 都話錯, 但CHECK 左好多次, 名, 姓, 出生日期, 稱呼都 ...

我都係。

另外是否必須有U-fly member 才可以買,同行有朋友非member,可否一起出機票?

大宅

ononchu 發表於 16-11-15 23:01
我都係。

另外是否必須有U-fly member 才可以買,同行有朋友非member,可否一起出機票?
解決了.
問CHAT & HOTLINE 都話唔知.
再打去問網上訂票支援
佢話REGISTER 小朋友時, 男要MTSR, 女要MISS (NOT MS) , 佢即幫我改, 咁就訂到了.

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

HippoStore 發表於 16-11-16 00:16
解決了.
問CHAT & HOTLINE 都話唔知.
再打去問網上訂票支援

(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至