自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我有朋友喺好多年前接觸到你呢間嘢, 佢最初用免費浸腳吸引人,話你盆水變咗咩色,就有咩病,呢樣嘢我上網搵過係呃人。

佢有好多所謂健康產品 ,又好多神奇功效, 又有藥丸又有藥粉 ,但係佢冇標榜自己係醫生,係中醫名冊都都冇呢個名,但係就講到佢啲藥 有好多功效,咩病都食得好,仲有啲樽裝水,聲稱分子好細,飲咗身體會吸收得好好, 一個療程嘅藥係萬萬聲咁計,好擔心佢俾人坤,上網搵只得零聲資料。

但佢好迷呢個人, 成家人用大量金錢去買佢哋嘅產品,藥等等, 啲藥都唔知係咩成份,可能係只係普通食材,但係就誇大功效,咁樣可以做啲咩呢,如果佢冇話自己係醫生,又唔做得啲咩.....

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

有!3千幾元酵素....

產品好貴,我用過,我覺得無效

大宅

畀面勳章

八婆仔@ 發表於 16-11-17 11:06
有!3千幾元酵素....

產品好貴,我用過,我覺得無效

呢隻我朋友都有買,分幾種「級數」,有唔同價錢。
唉…只希望產品無害,佢心理覺得產品有效,咁對身體都有好處嘅。

佢好迷個老闆x小姐,你有無做過㓤手指,用滴血驗細胞的「檢查」?

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我愛芝麻卷 發表於 16-11-17 11:16
呢隻我朋友都有買,分幾種「級數」,有唔同價錢。
唉…只希望產品無害,佢心理覺得產品有效,咁對身體都有 ...

我無做驗血,我擔心衛生問題,同埋買左一支野我覺得唔work ,所以無再幫襯。

但我唔知佢老闆係咩人

首頁

尾頁

跳至