鐘點工人

跳至

首頁

尾頁

男爵府

本人住屯門近市中心, 樂意在家幫在職媽媽揍BB。

我是土生土長香港媽媽, 家有一名九歲女兒, 思想現代化, 明白事理, 容易溝通.
已成功考取ERB培訓的陪月員及嬰幼兒證書課程.
因工作關係曾照顧過無數國家的BB, 有豐富經驗, 現退下來想在家中幫本地媽媽揍BB。善長揍初生BB . 全力支持餵母乳, 懂得處理冰雪人奶.
家有菲傭工人做家務, 屋企保證乾淨衞生. 備有烚奶器及浴盆等嬰兒設備.

**時間星期一至五, 不上門, 可過夜.
**不要介意有貓咪, 保證絶對温馴不會打擾BB....
**ee是一對二照顧bb(現揍緊一個6個月大bb, 非常好揍, 所以可加多一個bb) 本人曾有一年1:2經驗, 所以價錢都會相宜. 有意媽媽請不要介意啊.
**獲多位媽媽讚賞, 大家可以放心.
**會幫BB沖涼, 餵奶, 洗烚奶樽, 剪指甲. 每天會為BB拍照whatsapp給家長, 記錄成長情況.

只接受真心有意者, 有意請PM再留言話我知, 內容請注明:
1) bb幾大
2) 照顧時間幾點至幾點
3) 幾時開始托管
4) 住那裡
收到資料我會盡快回覆, 謝謝大家!

本人年齡不是太老的ee, 溝通比較好, 而且以前在酒店做開babysitter的, 各位把BB交比我可以好放心, 特別適合高要求的父母.

最後, 非誠勿擾, 謝謝!

男爵府

chaichaicat 發表於 16-11-20 15:37
本人住屯門近市中心, 樂意在家幫在職媽媽揍BB。

我是土生土長香港媽媽, 家有一名九歲女兒, 思想現代化, ...

首頁

尾頁

跳至