親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家有沒有住過這間南大門弗雷澤宮酒店 (Fraser Place Namdaemun)呢? 是否OK?

我是一家三口, 小女14歲, 我訂個房型是夠住的, 但有網站說一定要加床, 但HOTEL.COM 是可以不加床? 我想問各位, 韓國酒店是否一定捉得好緊呢? 其實我的房型是40 平方米, 足夠我住的.

另我朋友一家三口, 最少都中五了, 只BOOK 一間雙人房, 是否可以呢? 請指教

大宅

moniquechoy 發表於 16-11-22 22:36
請問大家有沒有住過這間南大門弗雷澤宮酒店 (Fraser Place Namdaemun)呢? 是否OK?

我是一家三口, 小女14 ...

幫推。我都想了解多少少,因為Christmas都book 左呢間酒店

大宅

我朋友上月去都係住40平方米房,唔使加床。梳化係梳化床。我都book 咗暑假同14歲仔一家三口去。

大宅

謝謝!

複式洋房

回覆:南大門弗雷澤宮酒店 (Fraser Place Namdaemun)

我宜家住緊,聽日返香港。
我都是住40平方,有梳化,梳化是梳化床,不過老公問過expedia,說是梳化床如果開出來就算加床,要收加床費。我小朋友6歲,不開出來也可以,所以沒有加床。

侯爵府

我舊年聖誕住premium,加咗床(唔係sofabed), 夠兩大兩細住

樓主可以去到先決定加唔加床,reception 捉得唔緊的
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

大宅

唔該哂

大宅

我CNY去,請問酒店難搵嗎?係晤係,係西大門5號出口出比較近

首頁

尾頁

跳至