自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

純分享! 我講我買左已經到手既:
1) King size 冷氣被$19.99,上年買左藍色雪花覺得好靚,今年買多張同款紅色,尋日去左自取

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2) Canon Pixma MG7720 all-in-one printer, $69.99,因為早兩日已經係Black Friday Price 所以即刻買,尋日到左,有紅色金色銀白色黑色,我買左白色

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

咩black friday week?

大宅

rayrayus 發表於 16-11-23 23:19
1) King size 冷氣被$19.99,上年買左藍色雪花覺得好靚,今年買多張同款紅 ...

好靚 可否分享link

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

rayrayus 發表於 16-11-23 23:19
1) King size 冷氣被$19.99,上年買左藍色雪花覺得好靚,今年買多張同款紅 ...
港幣定美金定英鎊呀?

翡翠宮

vivibabyvivi 發表於 16-11-23 09:34
港幣定美金定英鎊呀?
美金呀
Black Friday 即係Thanksgiving 之後一日既大減價日,不過好多鋪今個星期已經開始減價~

wcpcelia    發表於 16-11-24 08:45

大宅

rayrayus 發表於 16-11-23 23:22
2) Canon Pixma MG7720 all-in-one printer, $69.99,因為早兩日已經係Black Friday Price 所以即刻買,尋 ...

Where to buy?

珊瑚宮

畀面勳章

chemlo0920 發表於 16-11-23 23:28
咩black friday week?

美國 Thanks Giving holiday 嘅大減價。

翡翠宮

木馬 發表於 16-11-23 09:27
How to buy?
如果想買你地要自己搵代購幫你地買了,我只係純分享
Black Friday 你地當好似淘寶既雙十一咁,不過我地有Black Friday 係店同網上都減價,下星期一Cyber Monday 就係主要target 網購人士,好多鋪都會做Free shipping on everything 或者Free shipping 既門檻低D

wcpcelia    發表於 16-11-24 08:45

琥珀宮

畀面勳章

rayrayus 發表於 16-11-23 23:41
如果想買你地要自己搵代購幫你地買了,我只係純分享
Black Friday 你地當好似淘寶既雙十一咁,不過 ...

請問有冇咩好野介紹?

翡翠宮

littlesister 發表於 16-11-23 23:46
請問有冇咩好野介紹?

要睇你哋對咩有興趣了,可Google 打「Black Friday ads」就有哂唔同公司既減價flyers 可以慢慢睇,包睇到眼花繚亂

子爵府

Can share printer link? Thanks

珍珠宮

BK Milk勳章

係英網買左呢個,期待中

翡翠宮

maggielucas 發表於 16-11-24 00:00
Can share printer link? Thanks

Amazon, Best Buy 同 Staples 都係同價錢$69.99,不過Amazon 四隻色有齊,你上Amazon 打MG7720 就搵到

子爵府

rayrayus 發表於 16-11-24 00:09
Amazon, Best Buy 同 Staples 都係同價錢$69.99,不過Amazon 四隻色有齊,你上Amazon 打MG7720 就搵到:fun ...

Thanks!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

引用:純分享! 我講我買左已經到手既:1) King siz

原帖由 rayrayus 於 16-11-23 發表
好靚,你邊間買架?我都想買一套

生活在花旗國一年有 300 天陽光普照的城巿裡

子爵府

2023年兔年勳章

rayrayus 發表於 16-11-24 00:09
Amazon, Best Buy 同 Staples 都係同價錢$69.99,不過Amazon 四隻色有齊,你上Amazon 打MG7720 就搵到:fun ...

Ship 黎香港要成USD50運費wor

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

回覆:Black Friday Week - 大家買左-打算買乜嘢呀

尋日遊網睇 ad 睇到眼花都未知想買乜

生活在花旗國一年有 300 天陽光普照的城巿裡

翡翠宮

usbaby 發表於 16-11-24 00:25
好靚,你邊間買架?我都想買一套

張被在Bonton 買的仲有十隻八隻款,大小同價$19.99

首頁
12345...11

尾頁

跳至