美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

成日覺得做化學野不如用天然野,依加想轉哂organic 產品,想嘗試多d牌子。我自己用緊英文skin bloosom 既產品,請問大家有無咩歐美天然護膚品牌推介?
如果本地hand made可能唔需要了,因為始終唔知原材料同製作過程點,講個信字~

感謝~~

複式洋房

我都轉哂天然產品用啦
你初入門可以試下 MI MING MART 啲產品嘅或者去Greenbeauty KOKO買都得
天然有機對自己又好又唔會有動物成份同測試

複式洋房

BOTANI, SYNERGIE SKIN, HYNT BEAUTY, EVIE BEAUTE....

男爵府

bombbombbak 發表於 16-12-4 00:58
成日覺得做化學野不如用天然野,依加想轉哂organic 產品,想嘗試多d牌子。我自己用緊英文skin bloosom 既產 ...
我係一間叫10/10 Hope 裏面買佢啲天然護膚品,有英國牌子及澳洲牌子,幾好用。誠品書店裏面有

珊瑚宮

回覆樓主:

清潔mask用argital green clay, demeter, 歐洲最高級天然驗證, 價錢又平。

珍珠宮

成日覺得做化學野不如用天然野,依加想轉哂organic 產品,想嘗試多d牌子。我自己用緊英文skin bloosom 既產 ...

你係邊度買skin blossom?如果都係ecog 佢仲有其他牌子都係organic架

珍珠宮

你係邊度買skin blossom?如果都係ecog 佢仲有其他牌子都係organic架

珍珠宮

首頁

尾頁

跳至