影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

樂天免稅店 x 黃致列 之
家族故事

https://youtu.be/FceghG7OzPI

公爵府

回覆樓主:

Chiyeul's Instagram, Facebook & 微博 update

公爵府

回覆樓主:

Chiyeul's Instagram Story upload 20181019

https://www.instagram.com/p/BpHEc95h3Ar/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=yb7oli5k41jn

搞乜東東

但又要偷笑喎

公爵府

Michelmcy 發表於 18-10-19 17:39
Chiyeul's Instagram, Facebook & 微博 update

BK 又發神經

公爵府

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主:

致列的造型師 Instagram update

歌手大人去完 Kiehl's event 後
換上醒目潮 look 趕去另一場合呢

裏面還有2段影片呢

https://www.instagram.com/p/BpHVO1uh-MH/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=hq7oudtk1kxn

公爵府

回覆樓主:

Chiyeul's Instagram update again

中譯~
拜託~就戴一次吧
(下一段視頻中的兔子帽)

https://www.instagram.com/p/BpHVIaWA0Fy/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=xkwgm27zl53r

公爵府

Michelmcy 發表於 18-10-15 19:18
JANUS 黃致列韓國演唱會2018
終於正式公布

JANUS 黃致列 2018 演唱會
官方宣傳海報出爐了
連座位圖也有啦

公爵府

Michelmcy 發表於 18-10-19 22:22
Chiyeul's Instagram update again

中譯~

昨晚心情大好的歌手大人三度 update Instagram, Facebook & 微博

日間化成型男
一到深夜就變身
萌爆三歲寶寶

https://www.instagram.com/p/BpHt6ogA5mJ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=13yc67rq69nie

公爵府

回覆樓主:

真心好喜歡
歌手大人昨晚觀看戶外時裝表演的型格打扮

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

Michelmcy 發表於 18-10-20 07:33
昨晚心情大好的歌手大人三度 update Instagram, Facebook & 微博

日間化成型男

知唔知致列近2集有冇上蒙面歌王?

公爵府

希澂 發表於 18-10-25 18:12
知唔知致列近2集有冇上蒙面歌王?

網上有傳話佢會上呀

但未知真假

珍珠宮

Michelmcy 發表於 18-10-25 18:15
網上有傳話佢會上呀

呢2集大栗子麵包好似係致列,妳有時間睇下的話,聽完話我知,可能我認錯,但妳一定認得

公爵府

希澂 發表於 18-10-25 18:24
呢2集大栗子麵包好似係致列,妳有時間睇下的話,聽完話我知,可能我認錯,但妳一定認得
...

ok

珍珠宮

Michelmcy 發表於 18-10-25 18:15
網上有傳話佢會上呀

最新一集大栗子麵包打敗5連勝嘅歌王

珍珠宮

Michelmcy 發表於 18-10-25 18:25
ok

珍珠宮

Michelmcy 發表於 18-10-25 18:25
ok

第173集,1:17:33 左右
第174集,32:23左右

公爵府

希澂 發表於 18-10-25 18:38
第173集,1:17:33 左右
第174集,32:23左右

睇咗174集

歌聲&佢嘅握咪, 站姿都唔係太似
我唯一想分辨到佢地出黎
係憑大栗子麵包有幾次仰頭向後時
佢嘅頸部暴露了出來
那個位置的膚色太白了

致列自從6月中去完美國回來後
佢曬黑了很多

所以我估大栗子麵包唔係致列

珍珠宮

Michelmcy 發表於 18-10-25 19:35
睇咗174集

信妳

珍珠宮

Michelmcy 發表於 18-10-25 19:35
睇咗174集

174集58:46大粟子麵包唱第二轉果首歌好似致列之前都唱過 苦海?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊