影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

HOW Entertainment Instagram update

11月20日今日下午6:00 (韓國時間)
即香港時間下午5:00

歌手大人黃致列
最新單曲音源
<그대가 내 안에 박혔다><她印在我心裏><Learn to Love>
準時上線
熱切期待呢

公爵府

希澂 發表於 18-11-20 13:51
圓圓地幾可愛

作為韓流情歌王子
似乎擁有一張俊秀立體的臉龐
會更加吸引

係咪好官腔

我自己都想佢瘦番少少
咁樣上鏡先好睇

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

Michelmcy 發表於 18-11-20 13:59
作為韓流情歌王子
似乎擁有一張俊秀立體的臉龐
會更加吸引

可能我肥,我鍾意致列圓圓地襯返我

公爵府

希澂 發表於 18-11-20 17:01
可能我肥,我鍾意致列圓圓地襯返我

我又肥又矮嘛

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

Michelmcy 發表於 18-11-20 17:09
我又肥又矮嘛

我哋都好襯到致列架,妳唔矮呀

公爵府

希澂 發表於 18-11-20 17:54
我哋都好襯到致列架,妳唔矮呀

我羨慕你咁高

btw

我地12月1日有 gathering
你黎唔黎呀?

公爵府

Michelmcy 發表於 18-11-20 13:52
HOW Entertainment Instagram update

11月20日今日下午6:00 (韓國時間)

官方 MV 出來啦

https://youtu.be/P2mqc2KEwB4

wow

歌手大人同女主
好親密啊
雖然沒冇kiss shot

公爵府

Michelmcy 發表於 18-11-20 18:10
官方 MV 出來啦

https://youtu.be/P2mqc2KEwB4

歌手大人更新微博~

歌手大人親自為各位解構這首歌曲及 MV內容及意境呢

公爵府

回覆樓主:

致列親身講述 MV

https://youtu.be/atCX6NadHdk

中文繙譯請看下圖

公爵府

回覆樓主:

Learn to Love
非正式 MV

https://www.instagram.com/p/BqcBcdBB3ws/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1jm50qcjps8qw

公爵府

回覆樓主:

2018.11.22 歌手大人更新微博

歌手大人
感恩節快樂!

https://youtu.be/TwTZthJPITo

公爵府

回覆樓主:

2018.11.22 HOW Entertainment Instagram update

千呼萬喚
Chiyeul's season's greeting
終於快出爐啦

期待已久的2019月曆啊
快點告知購買方法吧

公爵府

回覆樓主:

Chiyeul's Instagram & Facebook update

水塗鴉
#黃致列 #她印在我心中 #淘氣鬼 #同桌 #sic

到底誰是淘氣鬼呢

公爵府

Michelmcy 發表於 18-11-22 23:31
Chiyeul's Instagram & Facebook update

水塗鴉

D 先生送來歌手大人的唱歌視頻呢

https://www.instagram.com/p/Bql-UmNBEm7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=r0plx9ebvz6c

公爵府

回覆樓主:

Chiyeul's Instagram & 微博更新

公爵府

回覆樓主:

繼慶尚道北代言人及韓國旅遊宣傳大使之後
我們的歌手大人又多一個身份了
就是韓國機場鐵路的宣傳大使

黄致列以後將會作為模特參與機場鐵路的各種媒體宣傳,預計和機場鐵路一起以乘客們為對象進行行多樣的活動。】

公爵府

Michelmcy 發表於 18-11-26 17:54
繼慶尚道北代言人及韓國旅遊宣傳大使之後
我們的歌手大人又多一個身份了
就是韓國機場鐵路的宣傳大使

也正式報導了歌手大人獲委任為韓國機場鐵路宣傳大使呢!

恭喜歌手大人

公爵府

Michelmcy 發表於 18-11-15 17:53
歌手大人為韓國高考生應援活動來啦

節目: LG DREAM FESTIVAL

LG Dream Festival 可在以下網址觀看全程~

https://www.facebook.com/lgdream/videos/299664940878393/

歌手大人在 3:10:00 之後出場, 是壓軸啊

公爵府

回覆樓主:

今晚歌手大人一定是賦閒在家了

Chiyeul's Instagram Story upload

https://www.instagram.com/p/BqzzI_ehadm/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=q8fuvt2epkrr

公爵府

Michelmcy 發表於 18-11-30 23:29
今晚歌手大人一定是賦閒在家了

Chiyeul's Instagram update

與朋友聚會
再次吃吃吃
撐破肚皮了嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊