論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我見到你們說可以追入境處批姐姐visa快d, 請問可否話我知應該打邊個電話號碼?

大宅

回覆樓主:

2111 8435 外籍傭工組

大宅

引用:2111+8435+外籍傭工組

原帖由 mokcnine 於 16-12-08 發表
2111 8435 外籍傭工組
如果係agent度簽哂文件,大約幾耐之後可以追入境處?

子爵府

robbor 發表於 16-12-9 01:29
如果係agent度簽哂文件,大約幾耐之後可以追入境處?
出左ref no. 就追得, 你問 agent 幾號入左申請俾入境 ? 通常去左入境, 等大約2星期有ref no.

大宅

引用:Quote:robbor+發表於+16-12-9+01:29+如果係

原帖由 QQ70 於 16-12-09 發表
出左ref no. 就追得, 你問 agent 幾號入左申請俾入境 ? 通常去左入境, 等大約2星期有ref no.
...
同埋我想問下,我打算新工人到之前即炒舊工人,但我未填終止僱傭合約ID407e比入境處,其實我可唔可以fax比入境處先,因為聽人講,如果交咗呢份form,可以追入境處快D批新工人visa,但我又未知邊日炒舊工人,咁應該㸃做?

子爵府

引用:Quote:原帖由 QQ70 於 16-12-09 發表出左re

原帖由 robbor 於 16-12-10 發表
同埋我想問下,我打算新工人到之前即炒舊工人,但我未填終止僱傭合約ID407e比入境處,其實我可唔可以fax比 ...
你無確實日期, fax 有咩用 ? 你入左加快信都唔代表入境一定加快處理 ! 好睇處理你申請個 officer 點做, 你諗下個個都幾乎入加快信, 點決家加快邊個?

你打算即炒, 你都要等個工人到左香港先好炒, 否則炒左工人黎唔到香港你就煩 !

大宅

引用:Quote:原帖由+robbor+於+16-12-10+發表同埋

原帖由 QQ70 於 16-12-10 發表
你無確實日期, fax 有咩用 ? 你入左加快信都唔代表入境一定加快處理 ! 好睇處理你申請個 officer 點做, 你 ...
明白,唔該哂

首頁

尾頁

跳至