親子旅遊

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

我想看螢火蟲,請問有冇資料

別墅

好媽媽勳章

我也想要那海鮮店名和地址,謝謝

大宅

monsterbbb 發表於 17-3-1 09:06
諗起都想食.. Post 下相先.. 有隻大龍蝦係門口果間,要全名可以pm 我

請pm海鮮餐廳,謝謝

複式洋房

可否pm我海鮮店名? thanks!

男爵府

monsterbbb 發表於 17-2-28 23:37
海鮮真係好食到無朋友! 開頭仲驚馬來西亞d 野會污糟,我地一行4個family, 8大人4細路。龍蝦、大肉蟹、聖 ...

可以介紹邊間?

別墅

RAINQQ 發表於 17-8-19 05:08
可以介紹邊間?

大肉蟹我最鍾意! 唔家香港食蟹太貴, 出去食抵好多!

子爵府

海鮮真係好食到無朋友! 開頭仲驚馬來西亞d 野會污糟,我地一行4個family, 8大人4細路。龍蝦、大肉蟹、聖 ...

請pm我新山海鮮餐廳資料,thank you!

男爵府

可以pm我海鮮及包車資料嗎?

男爵府

畀面勳章

想問一下新山海鮮在那裡吃? 可給資料嗎?

大宅

可否pm 海鮮店,及租車

別墅

諗起都想食.. Post 下相先.. 有隻大龍蝦係門口果間,要全名可以pm 我

可否pm店名?thanks

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

可以pm我嗎?

大宅

可否pm

別墅

回覆樓主

可給海鮮店同包車資料嗎?

大宅

回覆樓主:

pls pm seafood

別墅

可否pm海鮮店,包車,營火虫等資料?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

可以pm 海鮮店名給我嗎?

男爵府

新山金海灣地標大龍蝦〜海濱樓
海濱樓Grand Bayview
地點:Lot PTB 21349,Batu 3 1/2,Jalan Skudai,80200 JB,Johor。
電話:607-2261688 607-2261988

http://blog.okgojb.com/2014/09/blog-post.html

海濱樓位於新山“金海灣”(Danga Bay),巨大的龍蝦地標讓你遠遠就看見它,海濱樓旁邊就是著名的新柔海峽!這裡距離樂高樂園(LEGOLAND)大約25分鐘車程。在這裡可以享用本地各種美味好吃的海鮮料理,還可以一邊欣賞夕陽,一邊眺望對岸我們的鄰國新加坡,著名愛玩客苡喬,就在這裡品嚐了【麥片蝦】和【鹹蛋螃蟹】!你想不想也和她一樣,到這裡享用海鮮大餐呢?!^^

螢火蟲的TOUR有無資料呢? 係吾係HALF DAY? 可以POST上來嗎?

大宅

可否pm我海鮮店名?
及如何去?包車或的士?謝

洋房

回覆 monsterbbb 的帖子

可否pm我海鮮店名?
及如何去?包車或的士?

首頁
34567...8

尾頁

跳至