美容扮靚

跳至

首頁
23456...7

尾頁

公爵府

chestnutpaste 發表於 16-12-15 07:43
Yes
粉紫色果瓶保濕效果好好多

我bid左支sample,試過好用之後先買貨裝,不過我冇信用卡,係咪冇優惠?

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

chestnutpaste 發表於 16-12-15 07:42
BA 通常會話moisture lift果隻
又保水又緊緻
粉紫色果隻淨係保水

係呀 BA話粉紫色果隻係保濕同清潔 ,大盒果隻就保濕同緊緻 , 争D信左佢 ,好彩睇到你的post ,我信用家評語多D

大宅

pinkychingching 發表於 16-12-14 17:14
見到呢個post即時入手,不過ba話呢個優惠唔可以用買500減250....只可以當減150喎,不過算,$442兩個已經好 ...

有喎,我噚曰買$342,2個mask

大宅

chloe666 發表於 16-12-15 21:38
係呀 BA話粉紫色果隻係保濕同清潔 ,大盒果隻就保濕同緊緻 , 争D信左佢 ,好彩睇到你的post ,我信用家評語多 ...

又唔可以話ba信唔過既
睇自己想要咩效果
咁粉紫色果隻保濕效果好好多

大宅

gigi211 發表於 16-12-16 13:41
有喎,我噚曰買$342,2個mask

優惠太複雜
個個ba做法都唔同

禁止訪問

珍珠宮

chestnutpaste 發表於 16-12-17 16:15
又唔可以話ba信唔過既
睇自己想要咩效果
咁粉紫色果隻保濕效果好好多

請問 粉紫色mask個質地係泥定cream ?

子爵府

虎到金來勳章

引用:Quote:cnc 發表於 16-12-13 11:30 請問知不

原帖由 chestnutpaste 於 16-12-13 發表
買Suisse programme 滿500減250
買其他產品滿1000減300
請問佢wechat id是什麼?我add左香港thanks莎網唔見有卷

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

kkarman 發表於 16-12-18 13:35
請問佢wechat id是什麼?我add左香港thanks莎網唔見有卷

銀聯國際

男爵府

我尋日已經買咗一個moisture lift mask (會員再加銀聯折完$390),尋晚睇完你個post今日再去買埋另外一隻hydra solution mask (會員換購再加銀聯折扣,平均計係171蚊一合 ) , 真係十分平, 我試完再分享覺得邊個好啲。

男爵府

前晚試了moisture lift mask , 昨晚試了hydra solution mask , for me I like the moisture lift more , 佢fu緊時有點「吉吉地」,過一陣ok, fu 完皮膚好水潤同supple .第二朝上粉好好。hydra solution 用完ok,不過第二朝成面面油,代表皮膚唔夠水。我是normal skin with slightly oily T zone

珍珠宮

Meowbb_bb 發表於 16-12-19 15:15
前晚試了moisture lift mask , 昨晚試了hydra solution mask , for me I like the moisture lift more , 佢 ...

可惜我張銀聯咭唔係62字頭

珍珠宮

Meowbb_bb 發表於 16-12-19 15:15
前晚試了moisture lift mask , 昨晚試了hydra solution mask , for me I like the moisture lift more , 佢 ...

可惜我張銀聯咭唔係62字頭

大宅

引用:我尋日已經買咗一個moisture+lift+mask+(會

原帖由 Meowbb_bb 於 16-12-18 發表
我尋日已經買咗一個moisture lift mask (會員再加銀聯折完$390),尋晚睇完你個post今日再去買埋另外一隻h ...
我都剛剛買咗 moisture lift mask, 個 SA話計晒所有折扣, $390 已經係最抵.
就算買兩盒都一樣會係$390盒.

其實如果我買兩盒 $390x2, 係咪可以即減$250?

大宅

mgtoalice 發表於 16-12-19 20:01
我都剛剛買咗 moisture lift mask, 個 SA話計晒所有折扣, $390 已經係最抵.

我唔係vip咁會點計呀?

男爵府

mgtoalice 發表於 16-12-19 20:01

唔係咁樣計呀,sasa 姐姐計法如下。

Moisture lift mask 原價$1360 , VIP promotion price $640 , 之後再用銀聯優惠, $500 減$250 ,所以一盒是$390。 we chat QR code 可以同一個transaction 扣多一次付款,即係如果你買多一次超過$500, 例如買多一盒moisture lift mask ($690) 或者買兩盒Hydra solution mask ($296 x 2) 就可以扣多一次$250

大宅

引用:Quote:mgtoalice+發表於+16-12-19+20:01+我

原帖由 Meowbb_bb 於 16-12-19 發表

Moisture lift mask 原價$1360 , VIP promotion price $640 , 之後再 ...
明白晒, 即係我無蠢左
多謝 JM 既詳細解釋

大宅

mgtoalice 發表於 16-12-19 23:21
明白晒, 即係我無蠢左
多謝 JM 既詳細解釋

咁即係唔係vip無優惠

公爵府

我唔係SASA會員, 咁我咪無呢個優惠囉

子爵府

Meowbb_bb 發表於 16-12-19 21:54

Moisture lift mask 原價$1360 , VIP promotion price $640 , 之後再 ...

又唔係vip又無銀聯 要幾錢?

首頁
23456...7

尾頁

跳至