懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

一年前的不愉快經歷,估唔到一年後再次發生.....我個心真係好痛.......
8w產檢時,醫生照到有心跳,當時真係好感動。但到今日11w再 check up 時,醫生話bb發育到大概9w時已停止發育,心跳已經停左。

我真係接受唔到,點解上天帶比我嘅小天使咁快就離我而去?身體承受嘅痛,真係不及心靈嘅痛千萬倍......喊到好攰,但腦海不停有十萬個問題想唔通......我真係受唔住.....

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

有冇同醫生了解下? 是否已算係慣性流產或其他原因?

小心保重

別墅

15週年勳章

小心保重, 祝福你!

別墅

wong898 發表於 16-12-13 08:15
有冇同醫生了解下? 是否已算係慣性流產或其他原因?

小心保重

醫生話好多時都係因為病而影響,但我冇病過(emoji)(emoji)真係原因未明....醫生話3次以上先算慣性流產喎...

別墅

保重身體呀, 祝福你~~
我第一胎都係咁, 12 周發現只有9周大, 冇左心跳, 出左組織後政府醫院只會幫你驗係咪胎組織, 唔會搵原因, 要流X 夠三次先會跟進

我今胎初初都好驚, 流啡後係屋企搵左好多資料關於流X原因, 如果你係浸會出, 好似有個服務係將胎組織送去中大婦產檢查係咩原因架, 你可以打去問下.

我都好明白果種徬徨同傷心.....仲有自責.....你要加油呀!

伯爵府

你要保重身體,好好調理,小天使終有一日會返黎你身邊架!

大宅

JM保重身體~

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

JRmnm 發表於 16-12-13 09:02
醫生話好多時都係因為病而影響,但我冇病過(emoji)(emoji)真係原因未明....醫生話3次以上先算慣性流產喎.. ...
我有朋友都係第3次先成功, 你都要努力向前!

禁止訪問

伯爵府

保重, 我朋友都係小產2次, 之後先生到個囡

養好身子食好啲, 等啲卵子都靚啲

大宅

樓主不要傷心,坐好小月,之後調理好身體,小天使會回來你身邊

我都小x了兩次,之後睇中醫調理,戒凍飲丶生冷嘢,大半年後有左,現在BB已經兩個半月大

複式洋房

JRmnm 發表於 16-12-13 05:12
一年前的不愉快經歷,估唔到一年後再次發生.....我個心真係好痛.......
8w產檢時,醫生照到有心跳,當時真 ...

我好明白你果種痛我都曾經經歷過尼種痛吾好自責你好好保重再調理好身邊小天使一定會反黎

首頁

尾頁

跳至