潮流時尚

跳至

首頁
56789...48

尾頁

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

kittaitai 發表於 16-12-25 15:01
塊貼係米淘寶有得賣? 有冇邊間好d 可以pm 我嗎? 謝謝

我邊間平就買邊間
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

英國RV官網減價喇! 低至6折!
恨咗好耐嘅水鑽chips 英鎊381only
心儀銀色無減,但金色都唔錯
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

侯爵府

babyislove 發表於 16-12-25 14:01
淘寶有教...貼會觸地部份,主要係前掌。
鞋踭好多牌子官網都教,每隔一段時間要换,以免蝕踭,損壞對鞋。
...

Thanks for your reply
Wait for your sharing of RS shoes

版主

回覆樓主:

第二次買入呢對RS Bedfa Patent Flats。上一次farfetch 買其中一隻嘅金片好花...接受唔到,退咗貨。
今次喺Matches 買,仲平幾百。其中一隻嘅金片有一處小花,但上腳後唔太顯眼。決定接受佢,因為已經sold out
感覺上RS嘅造工無RV & V 咁好...總有少少瑕疵。
唔知舒服程度如何...要試吓先知。
但呢對Bedfa 鞋型真係好靚

stagea    發表於 17-1-20 15:07

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

子爵府

引用:Quote:babyislove+發表於+16-12-14+18:11+

原帖由 CPSKWW 於 16-12-14 發表
我買咗RV,實物喺violet blue, 好靚好舒服
隻色好靚!

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

babyislove 發表於 16-12-28 15:13
第二次買入呢對RS Bedfa Patent Flats。上一次farfetch 買其中一隻嘅金片好花...接受唔到,退咗貨。
今次喺 ...

Hello...

禁止訪問

回覆:愛鞋樂園: RV, SF, V, TB, AQ, RS, CF...分享

水晶宮

babyislove 發表於 16-12-23 22:15
著咗,行咗成日都無刮腳。
p.s. 我買真皮款

Thanks 版主報料 Farfetch on sale Valention 仲有Size
boxing day 收貨,今天著左平底真係ok, 舒服過我平常著pumps 好多,著左4個鐘都冇腳痛,冇介紹錯

Cheuk2012    發表於 17-12-9 15:01
Hello...

版主

kamanma 發表於 16-12-28 16:29
Thanks 版主報料 Farfetch on sale Valention 仲有Size
boxing day 收貨,今天著左平底真係ok, 舒 ...

好襯你! 靚靚
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

水晶宮

babyislove 發表於 16-12-28 16:31
好襯你! 靚靚

Thanks
等妳報料對靚靚Bedfa 好唔好著
Hello...

版主

kamanma 發表於 16-12-28 16:36
Thanks
等妳報料對靚靚Bedfa 好唔好著

對RS愈睇愈靚。希望好著
我坐緊月...下個月中話你知
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

水晶宮

babyislove 發表於 16-12-28 16:38
對RS愈睇愈靚。希望好著
我坐緊月...下個月中話你知

Congratulations good rest first

Hello...

男爵府

babyislove 發表於 16-12-26 10:15
心儀銀色無減,但金色都唔錯:lover ...

送香港?

版主

kamanma 發表於 16-12-28 16:43
Congratulations good rest first

Thank you
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

mamamic 發表於 16-12-28 18:24
送香港?

No ar...ship to UK address only
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

babyislove 發表於 16-12-26 10:15
心儀銀色無減,但金色都唔錯:lover ...

雖然有d驚難襯,但我買左呢對希望快d收到

Cheuk2012    發表於 17-12-9 15:01

版主

billylaw 發表於 16-12-28 18:52
雖然有d驚難襯,但我買左呢對希望快d收到

呢對修腳,唔難襯呀
等你收貨後share
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

別墅

CPSKWW 發表於 16-12-14 18:27
我買咗RV,實物喺violet blue, 好靚好舒服

請問Valentino 著38,咁呢對應買咩size?

大宅

蛇寶媽媽 發表於 17-1-1 02:09
請問Valentino 著38,咁呢對應買咩size?

應該38號。

版主

回覆樓主:

2016年最後兩擊-->RV+CF兩對sexy眼
期待收貨
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁
56789...48

尾頁

跳至