美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

Hard sell嗎?幾錢?可否分享?

珍珠宮

已問,48000做4次

子爵府

回覆樓主:

咁貴, 做d咩 要萬幾1次

珍珠宮

Hifu(最新mds科技,sell(不痛的)),+水注氧療程,再+一個又是注水的乜療程,所以要成12000一次。做完似韓星的水嫩緊緻彈多皮膚,點解我有些興趣,因為我已做過hifu,ulthera,發現兩者都有效,但缺點是做完好乾,又keep得不太持久,骨膠原增生後要靠大量補水才能養住骨膠原,打一次hifu或ulthera已起碼2-3萬起跳,所以水原共生要成12000一次,就是因長內裏已有hifu同注水的療程。
這間嘢在尖沙咀the one 7樓,全港得一間獨家的,好多blogger介紹,文詠珊小姐代言,唔知有冇jm試過呢?
我覺得效果應該有的,但不信會keep到兩年囉!

大宅

Trail左一次 (萬幾蚊), D暗粒無左8-9成! 有Firm到! 係堅既!! 不過無錢, 無買到

大宅

Btw, 我係medilase member, 佢地係同一個集團. 之前consultant有講過由我refer朋友去做水原共生都有折. 有興趣可以問問佢幾錢

珍珠宮

Muxi0311 發表於 16-12-27 19:19
Trail左一次 (萬幾蚊), D暗粒無左8-9成! 有Firm到! 係堅既!! 不過無錢, 無買到 ...
喺,我都覺得喺堅嘅,试做價11500,之後48000做4次,如不用試做,就一開似就join48000呢個plan囉,即一般hifu約20000,28000用來做注水facial真喺貴。鬼咩,獨家嘛。我不太相信keep到兩年,應該會做完4次後不到3個月又心癢癢想keep住個效果,又要join其他,到時又血流成河!
Jm妳覺得嗰效果持久嗎?值10000元嗎?hardsell嗎!

大宅

回覆 sabun 的帖子

啱啱 SEARCH 到JM 個POST, 又知多D了...

大宅

注水...係咪水光槍之類?如果唔係都應該幾好…不過HIFU佢又用咩機呢? JM你係咪每次隔半年去打? THZ

珍珠宮

darbie 發表於 16-12-28 17:41
注水...係咪水光槍之類?如果唔係都應該幾好…不過HIFU佢又用咩機呢? JM你係咪每次隔半年去打? THZ ...
不是..注射式的水光槍。效果比水光槍好喎!

伯爵府

回覆 sabun 的帖子

系米不是針入皮膚?

大宅

回覆樓主:

吓,佢offer我3千幾試做喎

珍珠宮

bkmamamia 發表於 16-12-29 12:36
吓,佢offer我3千幾試做喎
如何有這offer?

大宅

sabun 發表於 16-12-29 13:29
如何有這offer?

第一次上去做完分析果陣佢offer左呢個試做價俾我,但我試完都冇錢再做,冇做就走左

珍珠宮

bkmamamia 發表於 16-12-29 13:31
第一次上去做完分析果陣佢offer左呢個試做價俾我,但我試完都冇錢再做,冇做就走左
...
妳試完什麼?個分析?個分析合理?hardsell嗎?可否讓個試做價比我

大宅

回覆樓主:

我朋友係clinicz member..見佢皮膚好左好多,所以叫佢refer我試個trial,因為登記網上trial只可以做skin test.
佢full set facial係做3個療程, (1) <原>Mds 激活膠原 (=無痛hifu/ thermage) (2) <水>注水 (=laser脈搏導入140種保濕因子,效果係水光針) (3) <共生> laser 再導入,用黎keep住個效果
我試左trial, $3888 做 (1)&(2) $1488做(3).做完一次trial效果已經超明顯,加上做緊promotion, 所以忍唔住join左(emoji) 雖然話package係做4次,但可以只join 2次full set的,計埋trial個一次,我已經好滿意個效果,(firming,光澤,保水,收毛孔)真既! 想了解多d/ refer 你試個trial 可以pm (emoji)

珍珠宮

我都信的個原理的,因我打過hifu,ulthera兩者都有效果,但keep得得不持久,只有半年貨仔,打完底層超乾,所以水原共生在妳打完hifu後即刻注水入底層concept好啱,但試做價我要11500咁貴嘅?所以好想有你們嘅價去試啊!
我相信是有效果的,但不信可以keep兩年囉!
Jm妳做完一次效果keep到幾耐?
同埋呢間會hardsell同銷售手法恐怖嗎?

珍珠宮

cwt721 發表於 16-12-30 08:37
我朋友係clinicz member..見佢皮膚好左好多,所以叫佢refer我試個trial,因為登記網上trial只可以做skin te ...
妳pm我好嗎?

珍珠宮

剛問,原來3888那個試做是不包頸和排毒的,即說11500才能試,盡其好處,做1次更浪費,因4次才能激活同啟動水原共生,效果最長是2年。其間不用昂貴護膚品,keep住保濕便可。
即如做試做便先付11500另再join48000,4次,咁咪仲貴?

珍珠宮

cwt721 發表於 16-12-30 08:37
我朋友係clinicz member..見佢皮膚好左好多,所以叫佢refer我試個trial,因為登記網上trial只可以做skin te ...
想問妳join plan共付了多少錢?同介意說妳約多大年紀嗎?因年紀都好影響效果。
同妳做完後效果keep到幾耐?
效果真的好好嗎?可否影容吓?

首頁
12345...6

尾頁

跳至