水原共生做4次keep2年,有冇人試過?

sabun
|
Full ser幾錢
kiss-luilui
|
Full set係$48000,包4次再送1次
MongLeung
|
sabun 發表於 17-1-12 06:39
Full ser幾錢

樓主,真係唔好浪費金錢。咁嘅treatment, 點值$48000?
皮膚自生水份?點先知有無效同可以last幾耐?

nat_haha
|
回覆 cwt721 的帖子

有興趣, please pm, 謝謝你!
tiger.
|
Muxi0311 發表於 16-12-27 19:20
Btw, 我係medilase member, 佢地係同一個集團. 之前consultant有講過由我refer朋友去做水原共生都有折. 有 ...

我有興趣,請幫問$
sabun
|
MongLeung 發表於 17-1-12 09:54
樓主,真係唔好浪費金錢。咁嘅treatment, 點值$48000?
皮膚自生水份?點先知有無效同可以last幾耐?
知道,已放棄了!都覺太貴!
samgo
|
cwt721 發表於 16-12-30 08:37

我朋友係clinicz member..見佢皮膚好左好多,所以叫佢refer我 ...

可以pm我嗎?
MongLeung
|
sabun 發表於 17-1-30 08:51
知道,已放棄了!都覺太貴!

英明
坦白講, 所有水份treatment, 我只會願意付出$1500以下。補下濕,靚一陣就OK。皮膚真係要夠水份,自己每日飲夠八杯水係首要條件
beautheboy
|
kiss-luilui 發表於 17-1-12 00:41
我Join咗Course,做咗一次Full set,MDS firming效果係有,但未係好明顯,可能做多次效果會再好啲。剛做完 ...

可否pm
kiss-luilui
|
之前去Clinicz join package,送咗3張HKD500 coupond俾我(只限買水原共生療程用),但就只可以俾朋友用唔可以自己用,其中一張俾咗朋友仔,宜家仲有2張,4月中到期啦,用得唔好嘥,如果有jm有興趣可以pm我
媽媽LOL
|
好吸引 :3
ngw
|
咩價錢
karenleaf7
|
MongLeung 發表於 17-1-31 23:20
英明
坦白講, 所有水份treatment, 我只會願意付出$1500以下。補下濕,靚一陣就OK。皮膚真係要夠水 ...

同意
yjp
|
cwt721 發表於 16-12-30 08:37

我朋友係clinicz member..見佢皮膚好左好多,所以叫佢refer我 ...
Can u pks pm me referal detail for Cliniz, thx!
clara_324
|
sabun 發表於 16-12-27 20:55
喺,我都覺得喺堅嘅,试做價11500,之後48000做4次,如不用試做,就一開似就join48000呢個plan囉,即一般hi ...
如果係咁樣....不如直接搵醫生做玫瑰線啦快靚正
windylin
|
回覆 bkmamamia 的帖子

我有興趣,有朋友做過嗎
windylin
|
回覆 kiss-luilui 的帖子

你join 咗,效果如何呀?😄😄
wing_tt
|
自己分開去做佢既所謂MDS+保濕(EG HYDRAFACIAL)好過
係佢度做=比錢代言&廣告費
出面大把地方有得做啦
凍奶茶少奶
|
反而覺得頸比面重要,如果可以只做頸就好了
MongLeung
|
wing_tt 發表於 17-6-29 10:17
自己分開去做佢既所謂MDS+保濕(EG HYDRAFACIAL)好過
係佢度做=比錢代言&廣告費
出面大把地方有得做啦 ...