美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

MongLeung 發表於 18-12-28 14:18
唔想做注射,就唯有增加骨膠原同埋緊緻,推介超頻,雖然飽滿程度唔可以同注射比較,但淚溝位置係真係覺得 ...

超頻,A+或A妹有嗎?
有無邊間可靠唔hard sell可以介紹下
我無做開機,請問預咩價位

男爵府

Lopopo 發表於 18-12-28 14:27
超頻,A+或A妹有嗎?
有無邊間可靠唔hard sell可以介紹下
我無做開機,請問預咩價位

A妹有,仲有試做價
可靠唔hard sell, 我又做過嘅暫時只有A+同A妺。

洋房

回覆 cwt721 的帖子

可唔可以pm我,謝謝

洋房

同大家開心SHARE 早兩日做左水原共生喇,估唔到可以收到我個雙下巴,面都尖左,皮膚都好左,摸落好滑,而家可以逐次買架喇,好想快D儲下錢又可以做多次

男爵府

choyibebe 發表於 19-2-22 17:31
同大家開心SHARE 早兩日做左水原共生喇,估唔到可以收到我個雙下巴,面都尖左,皮膚都好左,摸落好滑,而家 ...

點解會收到雙下巴?你做咗幾多次?

洋房

ktang0 發表於 19-2-22 18:49
點解會收到雙下巴?你做咗幾多次?

因為水原共生做全面連頸架,我雙下巴比較嚴重,治療師係咁幫我車個下巴位,做左一次咋我,有效果所以想儲錢做多幾次

男爵府

choyibebe 發表於 19-2-22 19:21

因為水原共生做全面連頸架,我雙下巴比較嚴重,治療師係 ...

單次好貴㗎喎!

洋房

ktang0 發表於 19-2-22 19:45
單次好貴㗎喎!

我第一次試做5000幾咋,不過我覺得性價比好高,真係搞到我個雙下巴,出面有用既hifu都要2-3萬,始終醫學美容太平我仲驚,以前去過啲超平同免費試做,去到禁住黎搶,講真邊有咁大隻蛤乸隨街跳啊(emoji) 其實都係睇返你想要咩效果,做返足預算就得☺️

珍珠宮

sabun 發表於 16-12-27 08:52
Hifu(最新mds科技,sell(不痛的)),+水注氧療程,再+一個又是注水的乜療程,所以要成12000一次。做完似韓星 ...

佢哋話非侵入性療程,如果都係 hifu, 都屬於入侵性啦

大宅

choyibebe 發表於 19-2-22 21:14
我第一次試做5000幾咋,不過我覺得性價比好高,真係搞到我個雙下巴,出面有用既hifu都要2-3萬,始終醫學美 ...

效果好好喎! 你係邊間做呀? 試做出5xxx?咁佢sale 你join course 幾錢?

民房

回覆 cakii 的帖子

下,hifu唔係入侵性喎,入侵性係講緊有傷口,打針埋線個d先叫入侵性喎,做hifu或者其他機無傷口嫁喎,點會係入侵性

男爵府

原來係hifu加水原,唔怪得之啦!我以為淨係做水原就有咁嘅效果添!
咁我去果間唔洗$5000一次,一樣都係逐次收費。淨係做雙下巴加水原,應該係$3000左右,輕鬆負擔好多

洋房

Lamlamfong 發表於 19-2-22 23:50
效果好好喎! 你係邊間做呀? 試做出5xxx?咁佢sale 你join course 幾錢?

我係做水原共生,得一間,詳情pm我啦,費時比人話賣廣告(emoji)

複式洋房

回覆 choyibebe 的帖子

我有興趣?已PM,求回覆

民房

回覆 ktang0 的帖子

我睇過佢地唔係咩hifu+水原喎,人地係個療程叫水原共生,唔係部機叫水原喎 同埋佢地部機應該係勁過Hifu既技術~ 溫馨提示下,hifu宜家好多山寨機啊,所以有d做到好平都有,但原廠既hifu做一次全面都起碼1萬啦(問左幾間公司/醫生診所都係差唔多萬幾蚊一次),hifu個頭打每一下都係消耗都係錢,無咩理由做到太平,太平都要小心啊 ~

洋房

ktang0 發表於 19-2-23 10:49
原來係hifu加水原,唔怪得之啦!我以為淨係做水原就有咁嘅效果添!
咁我去果間唔洗$5000一次,一樣都係逐次 ...

價錢差少少唔緊要,最緊要我真係有效果,個人選擇姐,我鐘意佢地既服務~ 同埋都係個句,話哂都塊面,太平既話夠膽咪試,我就唔夠了><

禁止訪問

洋房

lll513lll 發表於 19-2-23 12:35
回覆 choyibebe 的帖子

我有興趣?已PM,求回覆

覆左喇

首頁

尾頁

跳至