美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

上年係東京買左部Yaman RF 機,尋晚開黎用好似入左水咁,咁screen 濛晒,同埋隻手揸住都feel 到有rf, 想問有冇jm 試過壞左,可以拎去邊到整? 謝謝

複式洋房

回覆樓主:

有冇人幫到我

別墅

kittaitai 發表於 16-12-27 18:58
上年係東京買左部Yaman RF 機,尋晚開黎用好似入左水咁,咁screen 濛晒,同埋隻手揸住都feel 到有rf, 想問 ...

Push

民房

想問下你最後點做?
我果部都係買左2個月入水壞左,而家唔知點。。

複式洋房

kittaitai 發表於 16-12-27 18:58
上年係東京買左部Yaman RF 機,尋晚開黎用好似入左水咁,咁screen 濛晒,同埋隻手揸住都feel 到有rf, 想問 ...

我上網揾到呢個emaill address, [email protected], 你可send email問下佢。我個部 HRF-2B係差唔到電,我話估計係電池問題,佢報價yen5400. 我去日本時係酒店安排courier到取,對方付費,修理約1-2星期,我朋友去日本時,我請yaman安排送到朋友住的酒店,維修費收貨時才收。當時問過若檢查後如維修費太高決定不修理會否收取任何費用,他們說不用。可用英文聯絡,回覆亦快,你可試下。

男爵府

clm_hk 發表於 17-11-18 14:17
我上網揾到呢個emaill address, [email protected], 你可send email問下佢。我個部 HRF-2B係差唔到電, ...

請問係咪要有齊 receipt & 保固咭 先會 修理 部機嗎?
Keep calm & carry on

複式洋房

Steveston 發表於 17-11-30 13:48
請問係咪要有齊 receipt & 保固咭 先會 修理 部機嗎?

過左保養期可以唔使

首頁

尾頁

跳至