母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想增奶追奶,有冇人試過C字頭母乳顧問服務而可成功增奶?

複式洋房

回覆樓主

我(emoji)(emoji)‍♀️,推介的!

複式洋房

gloriehungws 發表於 16-12-31 14:57
想增奶追奶,有冇人試過C字頭母乳顧問服務而可成功增奶?

我覺得冇用,浪費左幾千蚊。

男爵府

回覆樓主

我大概一年多前參加過,現可分享返用後感,對新手媽媽來說會有點幫助,但要增奶最重要的不是食什麼飲什麼上奶食品,而是密密埋身埋埋餵,剌激身體製造更多既奶,上佢既常我覺得幾有用,有不少理論元素,但1對1教學我覺得唔需要喇,除非乳線塞左要搵佢通。

複式洋房

gloriehungws 發表於 18-8-14 08:14
我大概一年多前參加過,現可分享返用後感,對新手媽媽來說會有點幫助,但要增奶最重要的不是食什麼飲什麼上 ...

如果你覺得有用,又問人有冇用,似打手囉。
鬼唔知要密密餵咩,但新手媽媽唔識姿勢,上增奶班就唔教姿勢,講個d理論對媽媽一d幫助都冇,上堂咩。

男爵府

dior_project 發表於 18-8-16 14:36
如果你覺得有用,又問人有冇用,似打手囉。
鬼唔知要密密餵咩,但新手媽媽唔識姿勢,上增奶班就唔教姿勢, ...

呢位媽媽媽你誤會左我喇。一年多前我想追奶,上來想問下有冇人試過呢個LC,見冇人回應我咪自己上試下囉!一年多後的今天見你回應,咁我咪講返我上完既用後感囉,我都講左上堂我覺得有用但一對一我就覺得冇需要囉。人人既需求都唔一樣,我都冇話佢超級好推介人地參加,如果我係打手咁我呢個打手真係要炒了,隔左成1年半有多才分享,仲要講最貴既1:1冇乜用

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊