[心得]尿道炎分享~(超長)(中醫)

micpigang
|
Bb2015523 發表於 18-11-25 00:13
Can pm

Can pm me, thanks!
Vaseline123
|
求pm中醫資料,謝謝(emoji)(emoji)
wai112800
|
海珏 發表於 17-1-8 14:01
Hi 各位JM, 第一次開post 多多指教~

會驅使我去開post的原因係因為我有小小尿道炎的心得分享,到而家斷尾 ...

可以比中醫資料我嗎?吾該
bbtradco
|
回覆 海珏 的帖子

我已尿道炎幾年, 點食抗生素都唔好, 可以比個中醫師比我呀~~ 謝謝
Bubul
|

會驅使我去開post的原因係因為我有小小尿道炎的心得分享,到而家斷尾 ...

樓主,請問可唔可以PM中醫啲資料俾我呢唔該你(emoji)(emoji)‍♀️
beautytiny
|

可否pm 資料
小熊之家
|
想要個中醫資料,謝謝
BB318
|

可否pm中醫資料

coolcats
|
我食Swixxx 果隻紅莓素 加飲大量水
同按時就去廁所

就無再復發了
Babybaby97
|

可否告知中醫資料 幫朋友問 謝謝你