自由講場

跳至

首頁
23456...22

尾頁

大宅

唔試過

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Add咗自己電話入phone+book,+但whatspp度搵

原帖由 Aeiing 於 17-01-12 發表
Add咗自己電話入phone book, 但whatspp度搵到個名個只係send到imessage出去

有冇JM知iphone點整
Add完入phone book ,ws既喜好項目應該有你個名,㩒入去試下

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我女教我嘅, 好無聊自己同自己傾計
但我無唸過可以用黎記野, 都好WOR

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 bbcool 於 17-01-12 發表但試

原帖由 yanyan-mummy 於 17-01-12 發表
你add左自己電話入電話簿未?
得咗,立刻得咗~

yanyan-mummy    發表於 17-1-12 20:56

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

寶石宮

引用:各位jm有冇試過自己whatsapp自己?我知道左

原帖由 yanyan-mummy 於 17-01-12 發表
各位jm有冇試過自己whatsapp自己?我知道左原來可以咁冇幾耐,而家有野要記低,或者吾開心都會whatsapp下自 ...
完全冇諗過喎

大宅

回覆樓主:

原來可以咁樣做,我平時what 去老婆到咋

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

yanyan-mummy 發表於 17-1-12 20:35
試下,好方便架

知道

yanyan-mummy    發表於 17-1-12 20:57

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:我女教我嘅,+好無聊自己同自己傾計但我無唸

原帖由 Charlotte_mom 於 17-01-12 發表
我女教我嘅, 好無聊自己同自己傾計
但我無唸過可以用黎記野, 都好WOR ...
我都係阿囡教我,我有用黎記事,錄音,吾開心仲會自己安慰自己,簡直集記事日記於一身

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章

yanyan-mummy 發表於 17-1-12 20:50
你add左自己電話入電話簿未?

add左, 但揾唔到自己電話

nieualma    發表於 17-1-13 10:51
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+17-01-12+發

原帖由 milktealai 於 17-01-12 發表
完全冇諗過喎
我女教我架,佢都係咁記事

水晶宮

你講我先知試下先

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

carrieipip 發表於 17-1-12 20:22
有呀,我都係咁記低D野

我都係咁記底D野
順順利利 大吉大利       

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+17-1-12+20:50+

原帖由 bbcool 於 17-01-12 發表
喺ws既喜好項目揾

大宅

回覆:自己whatsapp自己

我整唔到,三叔機,我add左自己電話去電話簿,但whatapps冇我個名既

象牙宮

2024年龍年勳章

yanyan-mummy 發表於 17-1-12 20:18
各位jm有冇試過自己whatsapp自己?我知道左原來可以咁冇幾耐,而家有野要記低,或者吾開心都會whatsapp下自 ...

我通常WhatsApp 俾老公。

子爵府

2024年龍年勳章

carrieipip 發表於 17-1-12 20:22
有呀,我都係咁記低D野
我一向咁做好耐

伯爵府

bbcool 發表於 17-1-12 20:56

我都係,點解ws度揾唔到自己既?

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

一直都係咁做,好方便

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+17-1-12+20:18+

原帖由 Sumyeema1 於 17-01-12 發表
我通常WhatsApp 俾老公。
我之前都係咁架一不過依家發現可以WhatsApp自己就方便好多

首頁
23456...22

尾頁

跳至