網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

MABOMA 發表於 18-4-6 12:14
回覆 MaryC05 的帖子

今次用4px真係4pk喇,中伏!

你試下打淘寶客服揀集運問題 30183610

民房

我本來每次買貨都是搵順風,但今次買貨於付款欄時無留意集運商已改咗官方集運(即4PX),同時收貨點都是將軍澳順風站,後來發覺時太遲了,心諗算啦,一樣都是速遞公司,惟有叫客服改將軍澳4PX自提點,點知一試就pk,無錯,貨出倉後很快,隔日就到港,跟住有位淘寶司機致電我話唔會送我到指定的自提點,只可以送到我家,因有些貨等住用,惟有照辦比20蚊送我家,跟住我上網一查竟然發覺出了這個字句"请您及时到您要求的自提站点收取包裹,感谢您的支持",但又沒有發短訊比我.無運貨號碼我點去收貨?點解?唔明!!!司機想賺多點?唔知!
後記:
今晚近9點半才收到貨,我本買了10件貨物,點知送來的竟然只有1件,送貨員話問客服,但客服已休息,要明天才可詢問,這次天大的教訓另我對4PX另眼相看,真係要將4PX改為死PK,第一次就PK,批貨唔知幾時才可取回,又或者可能渣都無,雖然貨物價值不多,只2佰幾,但條氣真係唔順.我每次都幫襯順豐,次次順風順水,貴點都值得.今次無啦啦鬼黯眼,無睇到買貨之付款欄內已改咗為:[服务商]:官方配送服务.以後絕對唔搵死PK送貨,一次就怕怕了!

首頁

尾頁

跳至